2777
2789
عنوان

چند تا زبان رسمی می تونی صحبت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 47 پست
ما تو مدرسه فارسی صحبت میکردیماما خب باز معلما هم مثل ما بودن😃و در اصل دستور زبان لری بود فقط کلمات ...

لر کهگلویه هستی؟

از لهجه ات مشخصه

ما لر ها چهارمحال میگیم سی مو نی

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان من رفیق داشتم یه ود ایرانی بود انقد دلم میخاست باهاش حرف بزنم نشد که یاد بگیرم

حیف شد🥺

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

لر کهگلویه هستی؟از لهجه ات مشخصهما لر ها چهارمحال میگیم سی مو نی

آره عزیزم ، من اهل بویراحمدم البته❤️

در عین اینکه به فارسی نزدیکه و‌میشه فهمیدش اما همون قدرم از فارسی دوره😂❤️

FREEDOM...🌱🤌🤍
خدارو شکر توهمین تاپیک هم میبینیم بعضی ها بلدن زبان های دیگه ایی رو واقعا جامعه ما نیاز به سواد بالا ...

من عاشق یادگیری زبان ها هستم 

عبری رو از بچگیم یاد گرفتم برای دعا کردن 

ولی انگلیسی و ترکی و عربی رو همچنان در تکاپو یادگیری هستم

واقعا حیفه به یک زبان بسنده کنیم🥲

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

۸ ترم کلاس بعدش با مکالمه اوکی شد

من ۳۰سالمه چندترم بخونم مسلط میشم؟؟قبلا رفتم ولی نصفه رهاش کردم یادم رفتن ولی استعدادم عالی بود

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
آره عزیزم ، من اهل بویراحمدم البته❤️در عین اینکه به فارسی نزدیکه و‌میشه فهمیدش اما همون قدرم از فارس ...

آها دقیقا بختیاری هم همینه😂

من ۳۰سالمه چندترم بخونم مسلط میشم؟؟قبلا رفتم ولی نصفه رهاش کردم یادم رفتن ولی استعدادم عالی بود

بستگی به هزاران چیز داره

مثلا اگه در حین یادگیری مکالمه داشته باشی،آهنگ گوش کنی و باهاش بخونی،کتاب بخونی،فیلم ببینی شاید توی یک سال کاملا مسلط بشی

😂😂😂😂اکثرا لرا هر جا باشن بقیه هم لر میشن😂 چون یادگیریش ساده تره و به فارسی نزدیکتر

پس چرا من دارم کردی یاد میگیرم😂😂

پارتنرم کورده