2777
2789
عنوان

امروز سوار مترو شدم دوتا دختر بودن که

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضیا کلا مرض دارن بر میگرده به همون فرهنگ خانوادشون که چجوری باهاشون رفتار شده چجوری خودشونو تو جام ...

واقعا بی فرهنگ بودند 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

چرا زل زده بودن ب منمن همیشه سوار مترو میشم اگر مشکلی دارم تو این سالها باید پیش میمد اولین بار بود ]

مثلا شاید با رنگ لباس تو یاد  فلان کس افتادن من میدونم چی میگن دیگه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

کلا بعضی دخترا از سر حسادت نسبت به یه دختر دیگه الکی مسخرس میکنن تا سعی کنن اعتماد به نفس خودشونو ببرن بالا

طرفو بکشن پایین خودشونو بکشن بالا

تو اینجور مواقع فقط زل بزن به کفشاشون..احساس ناراحتی میکنن دیگه نگاهت نمیکنن

چرا زل زده بودن ب منمن همیشه سوار مترو میشم اگر مشکلی دارم تو این سالها باید پیش میمد اولین بار بود ...

چی؟؟؟

والا ی جین پوشیده بودم

با ی پالتو قهوه ای تیره

و یه شال پشمی مشکی

و ی بوت مشکی

کیفم هم مشکی و قهوه ای بود 

هیچکدومش هم مشکل نداشت

کلا بعضی دخترا از سر حسادت نسبت به یه دختر دیگه الکی مسخرس میکنن تا سعی کنن اعتماد به نفس خودشونو بب ...

نمیدونم شاید ولی حس بدی بهم دادن 

خیلی باعث تاسفانه ک اینقدر ادم بی فزهنگ باش

احساس میکنم ازطویله اومده بودن بیرون

تربیت خانوادگی ندارن وگرنه اگر مشکلی هست بیان به خود ادم بگن نه که در گوش هم پیچ پیچ کنن بخندن ادم بهش برمی خوره مگه من چه مشکلی دارم اعتماد به نفست میاد پایین