2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 23 پست
واقعا تا حالا دوست پسر نداشتی؟ ببین عزیزم لوندی و نازکلام و لبخند سوسکی رو باید بلد باشی کلا کیس دوس ...

چقدرررر باید انرژی گذاشت. رهبری مملکت رو دست گرفتن آسون تر از شوهر پیدا کردنه😐

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست من از رابطه دوستی با پسر نترسید، این طرز فکر صحیحی نیست... رابطه سالم برای شناخت طرف مقابل هیچ اشکالی ندارد. من خودم بالای ۳۰ سال ازدواج کردم ولی با همسرم چند سال دوست بودم البته با حد و مرز و یک رابطه سالم که برای شناخت بود و الان خداروشکر میکنم که شناخت قبل ازدواج داشتم.

شما هم طبق گفته دوستان سعی کن توی محیط های اجتماعی حضور داشته باشی و به خودت فرصت آشنایی با پسری رو بدهی البته سریع وابسته و وارد رابطه احساسی نشو... اما الان دخترها خودشون باید برای ازدواج تلاش کنند و فرصت ازدواج رو برای خودشون ایجاد کنند.

چقدرررر باید انرژی گذاشت. رهبری مملکت رو دست گرفتن آسون تر از شوهر پیدا کردنه😐

شوهر پیدا کردن اتفاقا عزیز اسونه شوهر خوب پیدا کردن سخته 

و شوهرخوب پیدا کردن هم ارزش داره خودتو ارتقا بدی و وقت بزاری و خب سلیقه جامعه و دیدگاه ها عوض شده و الان خود دختر هم باید کمی جسارت رو داشته باشه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
پس میگن معلما خیلی خواستگار دارن که🙃شما دوست دارید سنتی ازدواج کنید یا مدرن؟

خواستگار واقعا زیاد داشتم و لی متاسفانه گول خوردم و انتخاب اشتباهی داشتم 

و الان که 30 شدم خیلی کم شده

گرچه هر چی که خدا بخواد همون خوبه 

دوست من از رابطه دوستی با پسر نترسید، این طرز فکر صحیحی نیست... رابطه سالم برای شناخت طرف مقابل هیچ ...

فکر کنم با 30 سال سن دوستی قبل ازدواج سخت باشه و اینکه  اولین تجربت باشه 

نمیدونم چرا فکر میکنم دوستی رابطه آزاد  میخواد که من از عهدش بر  نمیام  از طرفی هم بدم نمیاد دوستی رو تجربه کنم اما در  چارچوب

فکر کنم با 30 سال سن دوستی قبل ازدواج سخت باشه و اینکه اولین تجربت باشه نمیدونم چرا فکر میکنم دوستی ...

دوست عزیز شما هم تجربه یکبار عقد رو دارید پس یه کمی شناخت از پسرها دارید و اینکه خانم معلم هستید و عاقل...

منم دقیقا بالای سن ۳۰ بودم که با همسرم دوست شدم تازه من قبل همسرم با هر کسی صحبت کرده بودم قصدم ازدواج بود ولی با همسرم که آشنا شدم همسرم از اول گفت من فقط هدفم دوستی هست اما ازت چیزی نمی خوام و یک رابطه سالم و پاک خواهیم داشت منم قبول کردم... حدود ۶ ماه فقط ماهی دو بار با هم بیرون می رفتیم و تلفنی و چتی صحبت میکردیم تا بهم پیشنهاد ازدواج داد اما بازم ازم فرصت خواست و من حدود ۳ سال صبر کردم.

منم مثل شما به چارچوب داشتن رابطه خیلی اعتقاد داشتم اما واقعا از روش آشنایی با همسرم راضیم.

خواستگار واقعا زیاد داشتم و لی متاسفانه گول خوردم و انتخاب اشتباهی داشتم و الان که 30 شدم خیلی کم شد ...

منم ۲۳سالمه ،شغل هم ندارم دوست پسرم مداشتم تا به حال ،ولی اینکه همه تو تاپیک شما میگن دوست پسر پیدا کن هم خیلی سخته الان ادم میترسه به یکی پیشنهاد بده فردا انقدر منت میذارن که تو خودت خواستی و فلان ،کسی هم نیست تو دنیا که از همه لحاظ اخلاقیات فوق العاده ای داشته باشه بالاخره یه اخلاق بد داره که این منت گذاستن برای پیشنهاد دادن پختر تو اکثر رابطه ها هست