برای مزه دارکردن اگه زیاد مواد مختلف بزنی مزه ماهی از بین میره
ماهی مزش به دوتا چیزه یکی سرخ کردنش یکی تازه بودنش ... ماهی هرچقدر بمونه تو مواد بنظرم مزش از بین میره
به ذائقت اگه میخوره یکم گلپر بزن اگرم نه نمک ... یکم اب نارنج یا ابلیمو هم بزن بهش ... برای بوی بدش هم فلفل دلمه و سیر رو از وسط نصف کن یه تیکه فقط بمال روش
توی روغن فراوون سرخش کن که ترد و خوشمزه بشه
اگه حوصلت میکشه قبل سرخ کردن یه کوچولو توی آرد و آرد سوخاری بغلتون فقط زیاد آردی نشه