2777
2789
عنوان

شوهرم پاشد شناسنامه هامونو برداشت رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 23 پست

الان که همه چی به نفعش شده مهریه نمیده  زن هم میخواد بگیره  اون وقت تو میمونی بچه اش رو بزرگ میکنی  بگو طلاقم بدی منم شوهر میکنم ببینم اون زنیکه ایی که میخواد باهات ازدواج کنه تو رو با بچه قبول میکنه 

حس میکنم شما همو‌دوست دارید فقط سواد رابطه ندارید کاش قبل از هرچیزی از یه زوج‌درمانگر کاربلد مشورت م ...

رفتیم خب مغز مشاورو خورد انقد داد زد هرچی اون راه کار میداد میگفت انجام نمیدم یارو موند چی بگه گفت تو فقط داد میزنی و همه چیو میندازی گردن زنت ۳تا روانشناس گفتن جداشو بهم درست نمیشه اختلال جنسیم داره رابطه با مرد  هم دوس داره

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا مرد خیانتکار زندگی نکن بزار بره دنبال لیاقتش  فقط بگو به یه شرط من میزارم زن بگیری بگو خونه ماشین هرچی داره به نامت بزنه  بعد که بنامت زد تو از زندگیش برو بیرون تو و بچه ات زندگی کن خیلی بهتر از این هس که توافقی جدا بشین مهریه نده بعد خودش بره زن بگیره تو میمونی با یه بچه که هی باید التماس اقا رو‌بدی خرجی بچه ات رو بده هی این دادگاه به اون دادگاه یا اجاره خونه قبول نکن 

بچتو بردار و فرارررر کن خانوادت حمایتت میکنن؟؟بهش بگو تو ی زن و نمیتونی نگه داری دومی و میخای ؟

حمایت میکنن اما دستشون خالیه دخترم ۲سالشه سروصدا میکنه اذیت داره بابام گاهی کلافه میشه نمیدونم جطور بهشون بگم خیلی درمونده شدم

یا مرد خیانتکار زندگی نکن بزار بره دنبال لیاقتش فقط بگو به یه شرط من میزارم زن بگیری بگو خونه ماشین ...

ینی بنامم زد مهرم اجرا بزارم

ینی بنامم زد مهرم اجرا بزارم

میزنه به نامت؟سند از همسر انتقال بشه به نامت بايد حالتي باشه كه هديه حساب نشه وگرنه راحت ميتونه ازت بگيره دخترايي رو ديدم كه راحت مهريه هاي چند ملياردي را ميگيرن حتي اگه شوهر اموال زيادي نداشته باشه بعضي ها هم يه قرون نمبتونن بگيرن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر