2777
2789
عنوان

من دلم پولللللل میخوادددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینا مگه حقوقش چقدره ، همش خرج نت میشه

من ادیتور یوتیوب می شناسم که ماهی ۶۰۰ تومن درامد داره

خرج نت !شوخی می کنی 

من خودم گه دستو پا شکسته ادیت می زنم‌ برای یوتیوب ماهی ۳۰ حداقل برام داره

برو حرفه ای یاد بگیر اتفاقا خودم در دوران دانشجویی یادش گرفتم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

ببین گذشته ها گذشته ، این فکرای الکی فقط خودت رو اذیت میکنه بدون اینکه اثری داشته باشه . دیگه بابات توانش ، فکرش ، تلاشش در حد همین زندگی بوده که دارید الان ، که خیلی ها همین رو هم ندارن . حالا شما حس میکنی زرنگتری ، مدیریت بهتری داری یا هر چی بسم الله . تا جایی که لازمه خانوادت آوردنت جلو ، از این به بعدش رو خودت بساز 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین گذشته ها گذشته ، این فکرای الکی فقط خودت رو اذیت میکنه بدون اینکه اثری داشته باشه . دیگه بابات ...

کل تلاشمو میکنم واسه آیندم 

واسه اینکه تو رفاه باشم حتی اگه لازم باهش سختی بکشم 

ولی قبول کن یسری چیزا تو جوونی لازمه، یسری حمایتا لازمه

من ادیتور یوتیوب می شناسم که ماهی ۶۰۰ تومن درامد دارهخرج نت !شوخی می کنی من خودم گه دستو پا شکسته اد ...

عزیزم شما از کجا یاد گرفتین ؟ میشه منم راهنمایی کنین 

خیلی نیاز دارم خیلییی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
کل تلاشمو میکنم واسه آیندم واسه اینکه تو رفاه باشم حتی اگه لازم باهش سختی بکشم ولی قبول کن یسری چیزا ...

ببین شما حالا حالا ها جوونی فقط اراده و تلاش باید داشته باشی و خواسته هات رو با توانایی هات و موقعیتت هماهنگ کنی . مثلا الان شما هدفت ماشینه . ببین چه جوری میتونی پول جور کنی برای یه ماشین مدل پایین تر . مثلا طلا داری بفروشی ؟ کاری که توی خونه و کنار درست بتونی انجام بدی و چند ماه پول دربیاری با اون کار ؟ حدود ۱۵۰ تومن باید جمع کنی برای یه پراید . ببین چیکار میتونی بکنی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم