یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین عزیزم من فقط سوالتو جواب دادم با بقیش کاری ندارم . زنم میتونه به ی مرد ایننوری عاشق بشه ولی خب ...
اره درسته چون مامانیزرگم بهم گفته بود که با زنش اختلاف داره و اون تازه مغازه رو باز کرده بود وقتی رفتم منم ایشون رو نمیشناختم البته وقتی اوایل میرفتم مامانبزرگم بهم چیزی نگفته بود بعد دیدم این مرد ازم سوال میپرسه که دختر کی هستی و فلان ولی الان با زنش آشتی کرده
هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨
وقتی میبینم با وجود زنش با من اینجوری رفتار میکنه تا خود آگاه از خودم بدم میاد میگم نکنه من رفتارم یجوری باشه که این مرد به خودش اجازه میده اینجوری با من رفتار کنه خس بدی میگیرم هر چیم باشه اون زن هم جنس منه خب صد درصد درکش میکنم و دیگه نرفتم
به شوعرمم گفتم اون مرد چجوری رفتار میکنه چون نمیتونم چیزیو از شوهرم پنهون کنم