2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم تو بارداری😭😭پرتم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 47 پست

بچت که خدا خواسته بوده

ولی سر چیزای بیخودی دعوا راه ننداز

بذار هر کاری دلش میخواد بکنه

همونطور که من و شمای خانوم پدر و مادرمونو دوست داریم

خدا قبول کنه آقایون هم خانواده شونو دوست دارن

پس بیخودی سر چیزای الکی جنجال درست نکن که بعد هم غصه بخوری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چراپردااینطورین 

من شوهرم بخداهرکی میبنش میگه این خیلی خوبه وایناواقعاهم هواموداره هرچی میخوام میگیره هردقه بغل ایناولی وقتی عصبیومیشه انتظارداره من هیچی نگم ووقتی عصبیه هیچیونمیبینه😩

خیلی ناراحتم الان زد بیرون از خونه من فقط خونه مادرشوهرم بغلمه خونه مامان خودم دوره برم پیشش

عزیزم ناراحت نشیا ولی چطور توقع داری به خانواده خودت برسی ولی ایشون به خانوادش نرسن مگه میشه هیچچچچچ مردی قبول نمیکنه هیچچچ مردی🤷‍♀️🤷‍♀️ تعجب میکنم از رفتارتون یک سالم نیست ازدواج کردید این همه تنش 😕😕🤧🤧

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

یعنی شوهرت از پول خودش برا مامانت خرید میکنه خوبه..ولی حق نداره برا مامان خودش خرید کنه!!@

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
یعنی چی ناخواسته بود مگه 2 طرف باهم نبودید چجوری ناخواسته بود یه عملی دوتاتون صورت دادید قرعه کشی نک ...

یعنی خواست اینا بر خواست خدا ترجیح داره

خدا می‌خواد ولی بنده نمی‌خواد 

عجیبه انسان خودشو نعوذبالله بالاتر از خدا می بینه

یعنی شوهرت از پول خودش برا مامانت خرید میکنه خوبه..ولی حق نداره برا مامان خودش خرید کنه!!@

بعد جالبم هست که میگه ازش زده شدم 🙄🙄🙄🙄🙄🤦‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

والا مامان منم بی سرپرسته ولی شوهرم حتی نمیزاره برم خونشون چه برسه بهش کمک کنه قدر شوهرتو بدون

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

بعد جالبم هست که میگه ازش زده شدم 🙄🙄🙄🙄🙄🤦‍♀️

من اصلا دوست ندارم مامان منو حمایت کنه یکبار بهش نگفتم بیا برا مامانم این کارو کنیم خودش انجام میده بعدشم من دوست ندارم یخچال خونه خودم خالی بشه میزفت میخرید براشون