2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا تو باشی چی کار می کنی

ارتباطتتونو کم کنین اونم ازت دور میشه ...خدایی نکرده تاثیر نزاره ....واینکه بلاهره دوستیه یه چی میخره مجبورین بخورین 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اگر از اول بگه اشکال نداره. چون بلخره سود پولشع و رضایت شما.ولی اگر نگفته کار زشتیه

نه قرض داد گفتیم 4 ماهه پس میدیم . چیزی هم نگفت ولی بعدش دبه کرد البته خب حرصشونم گرفته بود از روی حسادت هی میخواستن دست ما خالی بشه و نتونیم ملکو بخریم

وقتی نیاز داشته باشی مجبوریی

ما که نمیگیریم مگه اینکه خدایی نکرده مریضی جیزی باشه تا ابن حد نیاز باشه...ما تا الان ۸ساله بجز وام ازدواج وام نکرفتیم بخاطر درصد زیادش اونم نه درحد اینی گه شما میگین شوهرم بی ماشینه اما وام ۲۳درصدی هم نمیگیره

نه قرض داد گفتیم 4 ماهه پس میدیم . چیزی هم نگفت ولی بعدش دبه کرد البته خب حرصشونم گرفته بود از روی ح ...

این خیلی بده.الهی که هیچ وقت دیگه نیاز نباشه ک از کسی پول بگیرین.جیبتون پر پول باشه

مگه بچه دوسالس؟

عزیزم ربطی به بچگی نداره تمام ادما تو هرسنی تاثیر مذیرن ...میبینی طرف دکتر مملکته بعد ۴۰سالکگی معتاد شده

الهی ک همیشع همچی خوبب باشه

همچنین عزیزم....بلاخره قشر ماها همیشه نیاز کمک هسنیم الان ما خونمون بازسازی میخواد ماشین باید بخریم نداریم اما بازم خودمون ۷ماهه شروع کردیم پس انداز با وام نمیشه خیلی ضرر داره....قبلا خوب بود الان دیگه نه

همچنین عزیزم....بلاخره قشر ماها همیشه نیاز کمک هسنیم الان ما خونمون بازسازی میخواد ماشین باید بخریم ...

میدونم عزیزم.ارزشمنده ک رو پای خودتون هستین .

ماهم خونه عوض کردیم. ماشینمون قدیمی شده و صفر صفر شدیم . و من ناراحتم ک کاری از دستم بر نمیاد برای کمک به پدر و مادرم

میدونم عزیزم.ارزشمنده ک رو پای خودتون هستین .ماهم خونه عوض کردیم. ماشینمون قدیمی شده و صفر صفر شدیم ...

چاره ای نیس ...پدرومادر من اصلا کمگ. قبول نمیکنن میگن پول شوهرته گناهه....اگه خودت شاغل بودی قبول میکردیم ....کلا ماها خیلی تو سختی هستیم خدا به دادهممون برسه