2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوز که دیر نشده

انشالله اگه صلاحته زنگ بزنن

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
واسه شوهر کردن عجله نکن برات نریدن

👎🏻

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
پنج شنبه مادرش وزنداداشش اومدن گفتم پسروفرداکارنداشت بیاریم اما زنگ نزدن فعلا

اهل کجای  برادرشوهرم زن میخاد اینقد پولدار بهم گفته واسم پیداکن خخخ

بیزارم ازت زندگی..... 
میدونی چندنفرهی زنگ زدن خواستن بیان نشدهیادیده گفته میام نیومدهاصلابه جلسه دوم نمیکشه

بختتو بستن واس برادرم همین همینطوری میریم بعدجلسه دوم نمیکشه چن تا دعا هم پیدا‌کردیم اسم برادرم نوشته بودن واس بختش توی انباری زیر فرش اینقد دعاهاش وحشتناک بود 

بیزارم ازت زندگی..... 
میدونی چندنفرهی زنگ زدن خواستن بیان نشدهیادیده گفته میام نیومدهاصلابه جلسه دوم نمیکشه

نماز حصرت فاطمه خوندی هم میگن دعای جیزی کردن باطل میشه یا شغال سرکه جوشدین

بیزارم ازت زندگی..... 
کجاها رفتینچیکارکردین

هنوز مجرددچن جا رفتیم باطلش کنیم ولی نشد حالا میگن اش بی بی نور انجام بده مال دخترهاس داستانش یه دختره ک خاستگاری نداشته همین بی بی نور بهش میگه نذر کن ازدواج میکنی بعددخترع ندر میکنه پادشاه عاشق این دختر میشه ازدواج میکنه دختره اش بی بی نور ک نذر کرده درست میکنه این داستانش واقعی یع برادرکوچیکم چن سال مریص بود هرجا فکرشو بکن رفتیم بهتردکتر اینقدخرج همین امام زاده بی بی نور رفتیم شفاپیداکرد اش شو درست کردیم

بیزارم ازت زندگی.....