2777
2789
عنوان

همش توهم و ترس حق الناس دارم

72 بازدید | 14 پست

واقعا روانیم کرده

اصلا پاک آرامش ازم رفته

یه کامنت نمیزارم مبادا تاثیر عام منفی بزاره

یه پست لایک نمیکنم مبادا باعث نشر اکاذیب بشه

سرکار سرم خلوت باشه همش استرس میگیرم نکنه مالم حروم باشه (کل تایم های خلوتیم کوفتم میشه)

من واقعا دارم عصبی میشم

دوست دارم یکمی راحت تر بگیرم

نه اینکه چشمم رو روی حق الناس ببندم

یه وقتایی واقعا احتیاجی به این حجم از سختگیری نیست، من خودم دارم آزار میبینم

کسی هست مثل من بوده باشه و وضعیتش بهتر شده باشه؟

هرچیزی حدی داره من دیگه دارم زندگی رو به خودم زهر میکنم...

وسواس فکری اخلاقی نیست؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من مثل شما بودم بهتر شدم.

ببین واقع بینی رو تو خودت تقویت کن . من کاری که میکردم این بود سوالاتی که برام پیش میومد رو از کارشناس احکام و ... میپرسیدم و خیلی کمک کننده بود برام. چون میفهمیدم چیزی که فکرمیکنم اشتباهه واقعا اشتباهه یا تصور منه فقط

بایدخوشحال باشی ک دخترچون یه چیزی هس ب اسم عذاب وجدان ک هنوزبیداره نا مث کسایی ک کلاه سرمردم میزارن ...

عزیزم هرچیزی حدی داره

من مدام در تردید هستم

این شده آزار روانی

البته یه بخشیش تقصیر این زندگی پس از زندگی

اگر واقعا راست باشه، طرف می گفت تا فلان نوع نگاهش رو هم ازش ایراد گرفته بودن که چرا اینطوری کردی

عزیزم هرچیزی حدی دارهمن مدام در تردید هستماین شده آزار روانیالبته یه بخشیش تقصیر این زندگی پس از زند ...

بگم منم جزهمون دسته ازادمابودک اون دنیارودیدم شایدبگی دورغ میگم ولی خداروشاهدمیگیرم بخودش قسم ک منم دیدم اون دنیارومث روزبرام روشنه

آره من مثل شما بودم بهتر شدم.ببین واقع بینی رو تو خودت تقویت کن . من کاری که میکردم این بود سوالاتی ...

اخه از نظر منطقی هم بهش فکر میکنم درست هستا

ولی یه بابت میگم شاید منطق من کج خب 

بگم منم جزهمون دسته ازادمابودک اون دنیارودیدم شایدبگی دورغ میگم ولی خداروشاهدمیگیرم بخودش قسم ک منم ...

برای من هرگز رخ نداده به نظرم خیلی دور از ذهن هست

میدونم قیامتی هست آخرتی هست

ولی اینکه برن و برگردن برای من یکمی غیر قابل پذیرش 

اگر تمایل دارید بفرمایید که چه اتفاقی افتاد؟

برای من هرگز رخ نداده به نظرم خیلی دور از ذهن هستمیدونم قیامتی هست آخرتی هستولی اینکه برن و برگردن ب ...

من خیلی دوس داشتم اون دنیاینی جهنم روببینم همش میگفتم خدایامیشه جهنم روببینم چطوریه گذشت تاچندماه بعدش ک ی شب دیدیم جسمم یجایه ک پرادم ک بازنجیرروی صندلی بسته شدن بالباسای گهنه پاره منم بودم ولی من روتودوجابودم هم روصندلی هم روب روی ادمهاشوهرمم بودم ک دست وپاهمه روبسته بودن دونفربودن ک صورتشون معلوم نبودنه باچوب نه باچماق نه هیچی فقط ازمردم دونه دونه میپرسیدن چرابه فلان کس پولشوندادی اوناهم هیچ جواب نداشتن ک بگن سرشونومینداختن پایین تارسیدن ب شوهرم ک دقیق یادم گفتن چرابه فلان مغازه پول جیگیری ک گرفتی روندادی بلندشدم ازخواب براشوهرم گفتم ک توتاحالاشده جیگربگیری پولشوندی فکرکردگفت چطورگفتم بگوگفت گمونم شده مال خیلی سال پیش ک اصلاتونبودی توازکجامیدونی براش جریان خوابموگفتم باورنکردزنگ زدب رفیقش ک تعبیرخواب بلده جریان خواب روک گفتم گفت این  خوابی ک دیدی طبقه ادمایی بودن ک پول مردم روخورده بودن پس نداده بودن ازخودمم سوال کرده بودن ک بعدش باشوهرم رفتیم هم حلالیت گرفتیم هم پولشونودادیم مغازه جیگری برنداشت پول روولی حلال کردولی من رفتم پولودادم