2777
2789
اینجا اگه بحث وجدانه دوهفته ن رانندگی کرده ن برده اورده بحث اصلا اسم وجدان رو نیارید زشته

عزیزم ایشون روز مزد کار نکردن که روز مزد ازشون کم شه

اگرم شهریه سرویس بخواد روز نزد حساب شه شما دیگه مثلا به جای ۲ تومن باید ۳ تومن میدادین

کاملا هم بحث وجدان درمیونه، چون ایشون کارشون ماهانه اس و از این طریق دارن ارزاق میکنن و روزی که بچه ی شمارو نبردن سرویس دیگری هم نبردن 

اینطور باشه حقوق همه کارمندا هم باید ازشون کم شه چون اون مدت کار نکردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا اگه بحث وجدانه دوهفته ن رانندگی کرده ن برده اورده بحث اصلا اسم وجدان رو نیارید زشته

اگه اینجوریه کارمندای دولت هم چون تعطبل بودن نباید حقوق بگیرن

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

حالا ما اهوازیم دخترم غیرانتفاعیه..۲۰تومن دادیم..فکرشم نمیکردم اینقد تعطیلی داشته باشیم حداقل از اول مهرتا الان ۱۷الی۱۸روز تعطیل بودن غیراز پنجشنبه جمعه..چن بار بخاطر برق چن بار االودگی..

اسی با حالته دعوا جواب کامنتارو میدیاخرش که داری حرف خودتو میزنی خب نده دیگه چرا سوال میکنی

دعوا نمیکنم 

خودش گفته ی هفته رو رد کنه نمیگیرم الان زده زیرحرفش میگه ک میگیرم 

لعد اینجا نظر میپرسم میگن وجدانی و..وجدان اینه ک وقتی بخاطر بچه من ماشینشو دو هفته ن اصلا ی هفته جا به جا نکرده 

و خودش ی چیز دیگه گفته رو همون بمونه ن اینک بیان از وجدان حرف بزنن 

همچین میگن اون زندگی داره انگار ما زندگی نداریم