2777
2789

بچه‌ها من پوستم خیلی خشکه رفتم آبرسان لوسرو خریدم شنیده بودم که خیلی آبرسانش قوی‌ هست.چند روزی استفاده کردم خیلی پوستم سرحال شده بود و راضی بودم ولی منافذ پوستم باز شدن الان دو روزه استفاده نکردم پوستم به خشکی قبلش برگشته منافذ هم دارن بسته میشن. من چیکارکنم؟؟؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

ببین‌روتین پوستی باید همیشگی و‌کامل باشه نمیشه دو روز استفاده کنی و بذاری کنار 

بعدم ابرسان به تنهایی کافی نیست شما باید ماهی یه بار بری فیشال که لایه مرده پوستت برداشته بشه و موادی که رو پوست استفاده میکنی جذب بشه وگرنه هرچیم کرم گرون بزنی زیاد فایده نداره بعدم به ترتیب باید ژل شست شوی صورت ، تونر ، دورچشم، سرم های درمانی ، آبرسان ، مرطوب کننده و ضد آفتاب مناسب نوع پوست و سنت استفاده کنی ابرسان اگه بعدش مرطوب کننده نزنی فایده نداره 

ببین‌روتین پوستی باید همیشگی و‌کامل باشه نمیشه دو روز استفاده کنی و بذاری کنار بعدم ابرسان به تنهایی ...

خب اینکه منافذ باز شدن به خاطر چیه؟ تو گوگل نوشته وقتی چربی پوست زیاد میشه منافذ باز میشن . من دورچشم و آبرسان و مرطوب‌کننده و ضدآفتاب رو یه هفته ست مرتب استفاده میکنم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اینکه منافذ باز شدن به خاطر چیه؟ تو گوگل نوشته وقتی چربی پوست زیاد میشه منافذ باز میشن . من دورچش ...

شاید محصولات پوستیت مناسب پوستت نیست بعدم یک هفته برا نظر دادن اصلا کافی نیست 

شاید محصولات پوستیت مناسب پوستت نیست بعدم یک هفته برا نظر دادن اصلا کافی نیست

خب الان منافذ پوستم رو چیکارکنم بسته بشن

خب الان منافذ پوستم رو چیکارکنم بسته بشن

اول برو‌ فیشال انجام بده معمولا خود اون اپراتور جنس پوستت رو‌تشخیص میده و محصولاتت رو عکسشون‌رو بگیر بش نشون بده اگر چیز اشتباهی استفاده میکنی بت میگه و میگه بجاش چی بزنی منافذتم‌درست میشه 

اول برو‌ فیشال انجام بده معمولا خود اون اپراتور جنس پوستت رو‌تشخیص میده و محصولاتت رو عکسشون‌رو بگیر ...

ممنون