2777
2789
عنوان

خواهرم بهم گفت فیلم عروسی تو جمع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 42 پست
دقیقا مثل برادرهای من ولی من اجازه ندادم نه به خودش نه به خانمش الان هم لال مونی میگیره هر وقت همو م ...

من نمی‌دونم چکار شوهرمو دارن؟ بخدا من به پدرم وابستگی دارم 

اگر میرم خونه پدرم  بخاطر پدر و مادرم هستش 

یکساله ازدواج کردم 

مثلا داداشم دعوتمون می‌کنه میریم خونه ش، محل شوهرم نمیده، یا بلند میشه از تو جمع می‌ره با بچه ش بازی می‌کنه 

آفرین و هرگز اجازه نده رفتارشون و حرفاشون باعث ناراحتی بین خودت و همسرت بشه

شوهرم هیچی نمیگه 

اما کافیه بهش بگم مادرت اینو گفت ،شروع می‌کنه برادرت این کارو کرد، برادرت اینو گفت، برادرت فلان رفتار انجام داد 

منم باید ساکت بشم چون درست میگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمی‌دونم چکار شوهرمو دارن؟ بخدا من به پدرم وابستگی دارم اگر میرم خونه پدرم بخاطر پدر و مادرم هست ...

عزت نفست خودتو شوهرتو حفظ کن نرو خونش واسه این بی احترامیش هم واکنش نشون ندی دفعه بعد محکمتر میخوری از من بشنووووووووووووو بخدااااااااااااااااااااا قسم دارم از ته دل راهنماییت میکنم و تجربمو در اختیارت میزارم

من جلوشون واینسادم بطرز وحشتناکی پررو شدن و توهینهای بزرگتری به شوهرم کردند

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
عزت نفست خودتو شوهرتو حفظ کن نرو خونش واسه این بی احترامیش هم واکنش نشون ندی دفعه بعد محکمتر میخوری ...

نه تصمیم دارم بهش بگم 

بهشون میگم به خانومت بگو مراقب حرف زدنش باشه 

من نمی‌دونم چکار شوهرمو دارن؟ بخدا من به پدرم وابستگی دارم اگر میرم خونه پدرم بخاطر پدر و مادرم هست ...

وای چقدر تو مثل منی شوهر منم با اینکه چقدر احترام می‌ذاره به داداشم ولی اون مثل داداش شما رفتار می‌کنه ولی به شوهرم گفتم برات مهم نباشه اصلا و اونم اصلا اهمیت نمیده چون ما فقط بخاطر پدر مادرم میریم خونه داداشم هم نمیرم ولی برای من این رفتار داداشم نتیجه حسادتی هست که خانمش تو دلش ایجاد کرده نسبت به شوهر من

وای چقدر تو مثل منی شوهر منم با اینکه چقدر احترام می‌ذاره به داداشم ولی اون مثل داداش شما رفتار می‌ک ...

والا شوهر من چیزی نداره که برادرم بخواد حسادت کنه 

اما برادر بزرگم دقیقا همین رفتارارو با زن داداش دومم داره 

کلا انکار پذیرای فرد جدیدی تو خونه مون نیست دوست داره همه رو تحقیر کنه

چرا فکر میکنی خواهر برادر کس و کار آدمه 

اولین قتل تاریخ برادرکشی بوده 

خوشی هاتو برا خودت نگه دار 

باهاشون رسمی باش 

دفعه بعد قیافه بگیر 

بگو قرار نیست آدمها هرچی ب دهنشون میاد بگن 

خب میگفتین نذار فیلم عروسی رو ما دوست نداریم ببینیم یا یه بخونه میاوردین که نبینید و تموم.. این تیکه انداختن دیگه چیه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

والا شوهر من چیزی نداره که برادرم بخواد حسادت کنه اما برادر بزرگم دقیقا همین رفتارارو با زن داداش دو ...

عجیبه والا سعی کن رابطه ات رو باهاشون کمتر کنی تا بی احترامی پیش نیاد

عجیبه والا سعی کن رابطه ات رو باهاشون کمتر کنی تا بی احترامی پیش نیاد

دقیقا 

بخدا دلم واسه شوهرم میسوزه 

عین بی کسا میمونه تو خانواده من 

خودمم بخاطر داستان های تمام نشدنی مادر شوهر و برادر شوهرم خونه اونا زیااد نمیرم 

ازینورم خانواده خودم 

اول اینکه شاید راست میگن جشنتون باب میلشون نبوده میخوای نظر ندن باید حرفو باز نکنی وقتی فیلم گذاشتی باید جنبه پذیرش داشته باشی

دوم شاید بخاطر سنشونه من الان حوصله فیلم عروسی و این داستانا ندارم حتی فیلمای خواهر برادرام هم ندیدم درصورتیکه بیست سال پیش عاشق این چیزا بودم و حتی فیلمای همسایه ها رو هم با شوق میدیدم

در اخر اگه بنظر کل خانوادت حق با شماست که ممکنه داداشت داره زیاده روی میکنه حتما پدر مادرتون باید بهش تذکر بدن ولی از اونجایی که خواهرت هم طرف اوناست ممکنه حق با اونا باشه

اول اینکه شاید راست میگن جشنتون باب میلشون نبوده میخوای نظر ندن باید حرفو باز نکنی وقتی فیلم گذاشتی ...

عزیزم جشنم باب میل خودمم نبود چه برسه خانواده م 

نه اینکه بد بود ، تعداد مهمونها خیلی زیاد بود و تالار کوچک بود 

اینو خودم قبول دارم 

اما میگم نباید به رو شوهرم بیارن، درسته داداشم نظرشو گفت آما دیگه زنش چرا اینو گفت 

یا بچه ش که میگه شما تو اخبار اعلام کرده بودین که عروسیتونه که اینهمه جمعیت اومده بود 

خواهرمم کلا حوصله چیزیو نداره، من عکسهای عروسیمم گذاشتم ، گفت عکسهای خودمو بذار 

چ‌حسودچ برادروزن برادر حسودی گم شن بابا

نمی‌دونم به چی حسودی میکنن

هیچ چیزی نداریم که جای حسادت داشته باشه 

داداشم از لحاظ مالی و موقعیت اجتماعی و ملک و املاک و .... عالیه اصلا قابل مقایسه نیستیم 

از لحاظ روابط زناشویی ماهم مشکل داریم و میدونه

دیگه به چی حسادت میکنه