2777
2789
عنوان

خانمها من دوتا دختر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 81 پست
برای پسر دار شدن میخای ای وی اف کنی ببین من خودم تو مراحل ای وی افم اگه بخوای تعیین جنسیت بکنی 70/80 ...

مطمنی آخه من دوستم انجام داد اصلا اینجوری نبود تازه تعیین جنسیت صد به بالا هزینه داره 

خوشبحالت عزیزم دختر داری نگرانم نباش سنت زیاد نیست بعضی ها چهل سالگی تازه اولین بچه اشون دنیا میاد

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمنی آخه من دوستم انجام داد اصلا اینجوری نبود تازه تعیین جنسیت صد به بالا هزینه داره

من رفتم مرکز خصوصی ازشون پرسیدم گفتن 70تومن پول تعیین جنسیته قل اول تعیین نمیشه قل دوم میشع

برای پسر دار شدن میخای ای وی اف کنی ببین من خودم تو مراحل ای وی افم اگه بخوای تعیین جنسیت بکنی 70/80 ...

تو ارومیه ۳۰ ۴۰ تومنه چرا اینقدر فرق داره قیمتا؟راستی کشت ۷۰ ۸۰ ملیون رو تخمک و اسپرم رو برا خود شخص میگید یا حدا؟

مممممم
قرار نیست اجازه بدی بقیه بفهمن 🫤من ۴سال نازایی داشتم چندبار ای یو ای کردم کسی متوجه نشد بهتره شمام ...

برا دخترم که زایمان کردم یه خانم ای وی اف کرده بود بعد سزارین کرده بود بالای سرش روی اون تخته نوشته بودن ای وی آفی

منم اگه ای وی اف کنم و انجا دیگه جاری هام میان ملاقاتم میبینن و میفهمن

من رفتم مرکز خصوصی ازشون پرسیدم گفتن 70تومن پول تعیین جنسیته قل اول تعیین نمیشه قل دوم میشع

حالا من کلینیک امید همدان رفتم گفت اصلا دوقلو نمیشه چون خطرناکه واینکه هزینه ش بالای صد میشه تعیین جنسیتم انجام میدن

تو ارومیه ۳۰ ۴۰ تومنه چرا اینقدر فرق داره قیمتا؟راستی کشت ۷۰ ۸۰ ملیون رو تخمک و اسپرم رو برا خود شخص ...

پانکچر20میلیونه تعیین جنسیت 70میلیون انتقال 10میلیون داروها هم گرونن پول فریز جنین هم باید بدی من تا این حد شو پرسیدم 

برا دخترم که زایمان کردم یه خانم ای وی اف کرده بود بعد سزارین کرده بود بالای سرش روی اون تخته نوشته ...

اره اتفاقا منم دیدم موقع زایمان یه خانمه بود برا اینکه فامیلاش نفهمن همراه نیاورده بود پرستار گرفته بود گفت نمی‌خوام کسی بفهمه اونم تعیین جنسیت کرده بود 

برا دخترم که زایمان کردم یه خانم ای وی اف کرده بود بعد سزارین کرده بود بالای سرش روی اون تخته نوشته ...

نه بابا برا من پ چرا ننوشته بودن ای یو آیی🫤 خانوم کناریمم ای وی آف کرده بود برا اونم چیزی ننوشته بودن میدونی چرا میگم ب کسی اجازه نده بفهمند چون بعدا میرن حرف‌در میارن که اره معلوم نیس از تخم کی گرفتن این بچه رو بچه کپسچلیه برا کس دیگس

مممممم