2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهر و خانواده شوهر زندگی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 86 پست
چون خونه مادرشوهرتی همینه حتی ادم با مامان بابای خودشم یجا زندگی کنه همش باعث دعوا ناراحتیه چع برسه ...

دقیقا اون یکی جاری ها زندگی جدا خونه جدا یه قرون خرج نمیزارن بکنم تازه شام و ناهار خونه مادرشوههرم هستن به خرج شوهرم میخورن و میرن بعد نمی‌خواد بفهمه شوهرم باید خونه جدا بگیره آخر یا منو از دست میده یا از مادرش جدا میشه چون با اینا هیچ جوره نمیشه تا من حرف هم میزنم خواهرانش زود میگن مفت نشستین به جای اجاره داداشم خرج می‌کنه به کسی چه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی اگر کسی بخواد تا آخرش طلاق وایسته اره کولی بازی جواب میده اتفاقا سیاست یعنی همین بعضی وقتها ک ...

آره والا من چند سال اول به صبر و تحمل گذروندم همش باهاش منطقی حرف زدم ولی الان دیگه تحمل اون موقع رو ندارم .جیغ و دعوا و گریه. چندتا فحش هم به خواهراش میدم دلم خنک شه😄

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
آره والا من چند سال اول به صبر و تحمل گذروندم همش باهاش منطقی حرف زدم ولی الان دیگه تحمل اون موقع رو ...

مثل من🤣

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

حقوقش چقدره خونه ازخودتونه

شغلش آزاده خوب درمیاره بگم ماهی بالای پنجاه میلیون ولی زود می‌ره ننش و خواهرانش نمیزارن که دائما عز و جز شوهرم واسه منه تا حرف هم میزنم برای اونا چه خرجی کردم زبون هم داره و حرف هم قبول نداره خودشو میخواد گول بزنه همه چی رو رواله نه خونه ماله مادرشوهر که توش نشستیم

طلا ایناش آخه معتبره بدل نفرستن شما خودت خریدی؟

نه بابا این چه حرفیه . 

من خودم‌تا حالا زیاد خریدم هم‌ با وامش هم با اعتبار (این جداست و بسته به کارنامه ات پیش دی.جی مثلا بهت بیست تومن‌اعتبار میده سه ماهه باید تسویه کنی ) هم ماهانه با یه بخشی از حقوقم طلاهای ریز مثل زنجیر و سکه پارسیان و … خریدم حتی سه ماه پیش با همین اعتبارم‌یه انگشتر خریدم بردم‌طلافروشی چند سوتم‌بیشتر از وزنی بود که تو مشخصات کالا زده‌بودن 

عزیزم یبار سفت باش جدی میگم برنگرد تا درست بشه

چشم عزیزم آخه کس وکار پشت هم ندارم یه برادر معتاد و به درد نخور تا میرم خونش گرسنگی باید بکشم و غصه اونم برای منه هی میگه نمیری اومده جلو در پاشو برو دیگه یعنی هزار دفعه تا میرم شوهرم میاد جلو در درست میشن و وعده وعید بعد یه مدت دوباره همین رواله

نه بابا این چه حرفیه . من خودم‌تا حالا زیاد خریدم هم‌ با وامش هم با اعتبار (این جداست و بسته به کارن ...

خداروشکر عزیزه دلم ممنونم ازت مهربونم ❤️ برای طلا ۳۹میلیون بخرم چند ماه باید قسط بدم و ماهی چقدر قسطش میشه بعد چند درصد هست قسط وامش

خداروشکر عزیزه دلم ممنونم ازت مهربونم ❤️ برای طلا ۳۹میلیون بخرم چند ماه باید قسط بدم و ماهی چقدر قسط ...

من‌تاحالا سی و‌نه تومن نگرفتم یه پنجاه گرفتم یه سی که سودشون مثل بانکای بیرونه پنجاه تومن رو یکساله گرفتم یه سر بزن به دی.جی پی همه چی رو‌توضیح‌داده 

دقیقا اون یکی جاری ها زندگی جدا خونه جدا یه قرون خرج نمیزارن بکنم تازه شام و ناهار خونه مادرشوههرم ه ...

ببرش مشاور اگر نمیاد بهش بگو ایندمون اینطوری نمیچرخه بچه دار شیم خرج داره پس انداز میخاد اگر یروز مجبور شیم از اینجا بلند شیم بریم هیچی نداریم اگرم این حزفا کلا روش اثر نداره خودتو حرص نده بیخیالشون باش تو غر نزن هیچیم بدی مامانشو نگو بزار زمان بگذره خودش میفهمه دارن سو اسنفاده مکنن ازش شاید دیر باشه ولی میفهمه توام برو سرکار یا برو کلاس و باشگا پیششون نباش