2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهر و خانواده شوهر زندگی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 86 پست
چجوری باید بگیرم دی جی چی هست

سرچ کن دی.جی پی برو با شمارت وارد شد یه قسمت وام داره اونجا باید مشخصاتتو بدی و یه سری مراحل داره کلا یه هفته طول نمیکه همه کاراشم با گوشیه سفته اشم الکترونیکیه اوکی که شد اعتبارت میاد به حساب دی.جی پی و از دی.جی کالا میتونی طلا یا هرچی بخوای بخری بخر قسطشو بنداز گردنش تموم شد یکی دیگه بگیر نفس کش براش نذار 😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسوده دیگه چون وسایل شما نو بوده اینم حسودی کرده ولی هرچی بخای باهاش مخالفت کنی احتمالا نتیجه عکس می ...

دقیقا دیشب با من تو جنگن چرا جلو من به مادرم نگفتی وسیله مبارکت باشه 😑

بچه نیاری اصلاااااااااااا با این ادم

نه بابا اصلا به خدا روزی نیست فکر طلاق نکنم نه زندگی مستقل درست کرده برای من نه آرامش دارم تو یه خونه با مادر سلطه گرش یعنی زندگی میکنما

اشتباه میکنی بگو اره برای اون بخر ولی من دندون درد دارم بذار اینو درست ککنم برای اونم یه چیز میگیرم ...

ببین از این سیاست‌ها زیاد به خرج دادم ولی هیچی به اندازه سلیطه‌ بازی جواب نمیده. شوهر من همین الان بی‌پوله ولی به خواهرش گفت چشششم. منم دیشب زدم به حیغ و دعوا گفتم من دندونام خرابه هوا سرده پالتو ندارم. ۶۰ میلیون قرض داریم خواهرت به چه حقی همچین چیزی ازت درخواست میکنه. شوهرم فعلا چیزی نگفته ولی حق رو به من داده حالا حواسم جمع هست ببینم چیکار میکنه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
من یبار خیلی رفتم رو مخش گفتم چرا اینجوری می‌کنی گفت خواهرم مادرم همش میزنن تو سرم تف لعنتم میکنم که ...

اینم در همین حد سمی هست تاپیکای قبلم رو بخون یعنی پوست انداختم از دستشون بخدا شوهرم رسماً شوهر اونه فقط باهاش خیلی ببخشید نمی‌خوابه 

برای من ندارد هیچ وقت دایما جنگ داره با من تا حرف میزنم مگه یه وسیله برای مادرش بخره برای منم بگیره ...

ببین این همینه تو شاید سی درصد بهترش کنی شوهر من الانم خیلی وقتها برای بچه خودش نمیخره برای ننه باباش میخره ولی دیگه سی درصدم خوبه 

خیلی صبور باش ببین به معنای واقعی دهنتو به مادر خواهرش خیلی شوهرت ببند هیچی نگو سخته ادم تک و پهلوش به حرف میاد ولی صبر کن حرف نزن نه خوبیشونو بگو نه بدی بی تفاوت بعد چند وقت خودش کمتر میره کمتر میخره در عوض رو ذهنش کار کن ببین فایل ای هادی پرونده خیلی خوبه تونستی رایگانشو بیبین

دقیقا دیشب با من تو جنگن چرا جلو من به مادرم نگفتی وسیله مبارکت باشه 😑

چون خونه مادرشوهرتی همینه حتی ادم با مامان بابای خودشم یجا زندگی کنه همش باعث دعوا ناراحتیه چع برسه مادرشوهر احتمالا جاری های دیگت نمیزارن شوهرشون خرج کنه مامانش این یکیو گیر اورده دلشم نمیسوزه برای تو پسرش به فکر خودشه

ببین از این سیاست‌ها زیاد به خرج دادم ولی هیچی به اندازه سلیطه‌ بازی جواب نمیده. شوهر من همین الان ب ...

میدونی اگر کسی بخواد تا آخرش طلاق وایسته اره کولی بازی جواب میده اتفاقا سیاست یعنی همین بعضی وقتها کولی بازی بعضی وقتها سکوت ... من خودم چند بار خودمو زدم به غش چون مریضم هستم باور کرده و بحث جمع شده

میدونی اگر کسی بخواد تا آخرش طلاق وایسته اره کولی بازی جواب میده اتفاقا سیاست یعنی همین بعضی وقتها ک ...

منم دیشب یذره خودمو زدم به سلیطه گری 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم