2777
2789
عنوان

شما میزارید پسر نوزده ساله تون سفر راه دور بره

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 122 پست

بابابزرگ من تو این سن ۳ تا بچه داشته

یکی از نزدیکامم ۱۴ سالگی رفته جبهه

حالا از خودم تعریف نمیکنم که ریا نشه😄

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم که میگه میری مسابقه به سرت ضربه میخوره چیزی میسه پسر عموی‌ باباش هم بوکس ضربه خورده از اون موق ...

خب آدم تو مسافرت هم ممکنه تصادف کنه شما قسمت منفی رو نگاه میکنید متأسفانه و این مانع میشه 

بابان گفت تور مستقیم تبریز به قشم بگیرم گفت نه برنامش گشتن اصفهان یزد و شیراز کل شهر های مسیرش هست

این اخلاقش که میخواد تنهایی بگرده خیلی قابل تحسینه و خوبه

که واس خودش ارزش قائله و میخواد بگرده

اما شخصا تنهایی من اوکی نیستم

مگر اینکه پسرتون خیلییی درون گرا باشه 

اگر با تور میره مشکلی نیست

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

من از ۱۳ سالگی سفر مجردی رفتم و تا الان هیچ اتفاقی نیافتاده تو این سال ها

اگر میخواستم با پدر و مادر برم سفر نهایت سالی یبار مسافرت میرفتم اما آلام سالی چند بار مسافرتم 

بچه شما که پسره ۲۰ سالشم هست بخدا حق داره ناراحت بشه

مگه دوستاش رو نمیشناسی؟ اگر پسرای بدی نیستن بزار بره تفریح کنه جوونه نیاز داره تو حال روحیش هم خیلی تاثیر میزاره

یه جوری میگن من دخترم رفتم فلان،اونم تنها، انگار دختر دست و پا چلوفتیه،

الان جامعه واسه هردو جنس ممکنه خطرناک باشه، اینقدر ارزش دخترارو پایین نیارین 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخه ما سرعینیم از اینجا ۲۰۰۰ کیلومتر راهه

عه نزدیک مایین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.                 

بابان گفت تور مستقیم تبریز به قشم بگیرم گفت نه برنامش گشتن اصفهان یزد و شیراز کل شهر های مسیرش هست

پول سفر رو داره فکر کنم هزینش خیلی زیاد بشه شما به فکر هزینه ی سفرش هستی؟

منم همین میگم بچه اس هنوز خیلی چیزا نمیدونه

خدا وکیلی بزارید پسر هاتون مرد بار بیان ..سختی روزگار  و تنهایی رو تجربه کنن ..بزارید مستقل بشن ..روی پای خودشون وایسن ...بزارید خودشون بتونن از پس مشکلاتشون بر بیان ....بخدا لطفی نمیکنید بهش که نمیزارید دست به کاری بزنن و جایی .برن ....دوستی خاله خرسه نکنید در حق بچه هاتون ....النا لطف و نگرانی نیست ...جنایت هست در مورد بچه ها .

خدا وکیلی بزارید پسر هاتون مرد بار بیان ..سختی روزگار و تنهایی رو تجربه کنن ..بزارید مستقل بشن ..رو ...

شما درست میگین  ولی خب حق داره مادره  نگرانه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.                 

نزارین تو اجتماع منزوی بشه الان منزویارو میخورن تنها مطمعن باشید پول و مدارک و گوشیش و اشیای با ارزش ...

براداشته هرچی دلار و منات سکه داره میخواد با خودش ببره بابا من نمیدونم چشه میترسم یکاری دست خودش بده