2777
2789

من حس میکنم بعد چند وقت ازم خسته شده

دنیای بدیه

ادم بی پناهه

شماهم اینطورین

من ۳ ماهه بهم ریختم ولی خودم کنترل میکردم

الان حدود یک هفته میشه چندبار با شوهرم سر افکارم صحبت کردم

دو سه باری خوب بود ولی بعدش عصبی شده بیستر عذابم میده

شوهرم عذابم نمیده ولی درک هم نمیکنه. وسواس ندارم ولی افسردگی بعد زایمان دارم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شوهرم وسواسی بود 

همیشه عذابم میداد  منم نمیتونستم به سازش  برقصم و خودشم زجر میکشید 

همین ک میفهمی وسواس  داری یه پله جلوتری ،  لطفا   به فکر درمان باش گلم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

زندگی با ادم وسواسی و افسرده رو هیچ کس نمیتونه تحمل کنه، حتما خودتو درمان کن من بیشتر برای طرف مقابل دلم میسوزه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
من شوهرم وسواسی بود همیشه عذابم میداد منم نمیتونستم به سازش برقصم و خودشم زجر میکشید همین ک میفهمی ...

ازش خسته شدین؟

دوسش نداشتین؟

نمیخواستین کمکش کنین؟

حالش براتون مهم بود یا فقط میخواستین بتونین ارامش داشته باشین‌؟

میشه جواب بدین

چون همه این سوالات توی ذهنمه ولی نمیتونم از شوهزم بپرسم

عزیزم هیچکسی نمیتونه درکت کنه پس سعی کن خودتواصلاح کن دنبال این نباش دیگران درکت کنن

مگه زن و شوهر نباید کنار هم باشن

یعنی اگه شوهرم مریض شد یا ورشکسته شد من باید برم

زندگی با ادم وسواسی و افسرده رو هیچ کس نمیتونه تحمل کنه، حتما خودتو درمان کن من بیشتر برای طرف مقابل ...

اگه بدونی چه عذابی میکشم

دلم میخواد بمیرم

به خدا شعار نمیدم

اگه بدونی چه عذابی میکشمدلم میخواد بمیرمبه خدا شعار نمیدم

خب برو پیش یه روانپزشک خوب، عاشق ترین ادم هم یه مدت میتونه تحمل کنه بعد خسته میشه،دنبال درمان باش

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
مگه زن و شوهر نباید کنار هم باشنیعنی اگه شوهرم مریض شد یا ورشکسته شد من باید برم

منم خودم وسواس دارم وداشتم الان بهترشدم   به نظرم چیزی یادگرفتم اول به خدابعدبه خودت متکی باش اصلادررابطه باوسواس باشوهرت حرف نزن چون تویه موقعیتی میزنه توچشمت من که اینجوری بودم واین باعث شددرموردش هیچ وقت دیگه حرف نزنم فقط خودمواصلاح کنم  باکمک خداالان خیلی بهترم خیلی درکت میکنم ولی طرزفکرتوروچنذسال پیش داشتم ولی الان نه درموردش باکسی حرف نزن خیلی درموردکتاب بخون خیلی تاثیرمیزاره روت واینکه اگه توانشوداری مشاوره بروکه زودترنتیجه بگیری وبازم میگم تنهاکسی کمکت میکنه اول خدابعدخودتی حتی مشاوره هم بری تاخودت نخوای نمیشه

ازش خسته شدین؟دوسش نداشتین؟نمیخواستین کمکش کنین؟حالش براتون مهم بود یا فقط میخواستین بتونین ارامش دا ...

اره خسته شدم 

دوستش نداشتم  البته نه به خاطر وسواسش به خاطر مسائل دیگر

هر چقدر میخاستم همکاری نمیکرد توی زمینه وسواس هم کمترش نمیکرد  گیر الکی میداد منم جلوش  درست  رفتار میکردم پشت سرش هر طور ک میخاستم

حالش برام مهم بود چون زجر میکشید گاهی اوقات هم میگفتن ب درک ،  خودش میخواد 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫