همیشه برام سوال بوده مردها چه چیزایی رو از ما قایم میکنن یا نمیگن؟! مثلاً فکر میکنید تو ذهنشون چی میگذره وقتی سکوت میکنن یا چرا بعضی وقتا حرفاشونو نصفه میزنن؟ بیاید تجربههاتون رو بگید، شاید بفهمیم این رازها چیه! 😅
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهر من تقریبا همه چیو میگه و این خیلی برام اذیت کننده اس باهم به مشکل خوردیم یکی از آرزوهام اینه که شبا قبل از اینکه بیاد خونه کارشو بذاره دم و در وبیاد ولی متاسفانه تا میاد تو شروع میکنه امروز فلان مشتری اومد قرار بود نقدی بده چک داد حالا من باید فلان چکی که رو حساب این کشیدمخودم پاس کنم ندارم مشتری نیست بدهکارم چکم برگشت شده فلانی جنس برده جواب تلفن نمیده اون یکی میخواد بره شکایت کنه …. یه بار نشد بیاد تو با خنده بگه امروز همه چی خوب بود انقد فشار و استرس بهم وارد میکنه یه کیلو خیار گوجه میخوام بگم بخره عذاب وجدان میگیرم 😒