2777
2789
عنوان

چیزهایی که هیچ وقت نمیگن مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 32 پست

خانوادش مثلافک کن چقدبدن ولی جلوتوفرشته نشون میده یادوست دخترداشتن واینا یاپول یواشکی دادن ب ننه اش

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا بارهااا لو رفته شوهر من

شوهر منم همیشه لو میره، بعد چند وقت از زبون خودش در میره یا یکیشون میگه 

یا ازشون ناراحته دیگه دردلش باز میشه منم با دهن باز گوش میدم واقعا ناراحت میشم 

فک میکردم فقط شوهر من حرفشو نصفه میزنه یا با من من حرف میزنه به زور باید ازش حرف بکشم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

هیچوقت نمیگن بغلم کن یا بوسم کن هیچوقت حقوق هاشونو دقیق نمیگن

اره دقیقا

از نظر عاطفی هیچوقت انتطاراتشونو نمیگن 

میبینی پشت گوشی چشماش خشک شدخ و منتظره که بهش زنگ بزنی ولی بهت زنگ نمیزنه🤣

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مردا کلا بعدازازدواج ادم مضخرفی میشن😂

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اره دقیقااز نظر عاطفی هیچوقت انتطاراتشونو نمیگن میبینی پشت گوشی چشماش خشک شدخ و منتظره که بهش زنگ بز ...

من دست تو موی پارتنرم میکنم شبیه پروفایلت میشه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بنظرم نمیگن ک دوست داشتنشون فقط و فقط بخاطر یه چیزه و اونم۰۰۰اول و اخر هم،، اون ،،براشون مهمه

شوهر من دوست داشتنش را نمیگه که به خاطر اونه 

ولی میگه فکر کردی صبح تا شب برای چی کار میکنم😐😂

من دست تو موی پارتنرم میکنم شبیه پروفایلت میشه

🤣🤣🤣🤣😂😂

عه پس تو ام مث من عاشق اینی موهاشو خراب کنی

من دستمو میبرم تو موهاش، میگ نکن خراب کردی میگم واس من درست کردی دلم میخواد خرابش کنم🤣🤣🤣

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

🤣🤣🤣🤣😂😂عه پس تو ام مث من عاشق اینی موهاشو خراب کنیمن دستمو میبرم تو موهاش، میگ نکن خراب کردی می ...

نه مال من کچله یعنی منظور از کچل یه سانته😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

شوهر من تقریبا همه چیو میگه و این خیلی برام اذیت کننده اس باهم به مشکل خوردیم یکی از آرزوهام اینه که شبا قبل از اینکه بیاد خونه کارشو بذاره دم و در و‌بیاد ولی متاسفانه تا میاد تو‌ شروع میکنه امروز فلان مشتری اومد قرار بود نقدی بده چک داد حالا من باید فلان چکی که رو حساب این کشیدم‌خودم پاس کنم ندارم مشتری نیست بدهکارم چکم برگشت شده فلانی جنس برده جواب تلفن نمیده اون یکی میخواد بره شکایت کنه …. یه بار نشد بیاد تو با خنده بگه امروز همه چی خوب بود انقد فشار و استرس بهم وارد میکنه یه کیلو خیار گوجه میخوام بگم بخره عذاب وجدان میگیرم 😒