2777
2789
عنوان

خواب همسر آینده

56 بازدید | 3 پست

تا حالا کسی خواب همسر آینده شو دیده ؟ 

اقا من چند وقت پیش یکی رو تو خیابون دیدم خیلی از استایلش خوشم اومد بعد تا لحظه اخری که از کنارش رد شدم نگاش کردم (اینم بگم من اصلا از این اخلاق ها ورفتار ها ندارم برای اولین بار بود)  تا جایی که برگشتم به خواهرم گفتم وای چقدر خوشگل و خوشتیپ من هیچ وقت راجب این جور موضوعات با خواهرم صحبت نمیکنم و نمیگم 

خلاصه ما رفتیم سوار ماشین بشیم یه موتور دیدم که کنار ماشین ما پارک شده بود  قبلا این موتور رو تو خواب دیده بودم بعد یاد یه خواب افتادم که مال چندسال پیش بود توی اون خواب من یه اقای مو بور رو دیدم که موتور داشت بهم گفت اومدم دنبالت 

بعد گفتم نکنه این یه نشونه است شاید اون پسره همسر آینده من بوده که بهش نگاه کردم بعد‌‌..

بعد تا یه ماه ذهنم درگیر همون ادم بود خیلی دلم میخواست پسره رو پیدا کنم اما خب مگه میشد ، تا یه روز یه تاپیک دیدم اینجا که گفت اگر یه سیب بخوری و هفت تا دونه اش رو بزاری تو دستمال و بعد بزاری زیر سرت خواب همسر اینده ات رو میبینی منم این کار رو انجام ندادم البته هفت تا دونه نبود ولی به هر حال من تو خواب بعد یه ماه فکر کردن به اون اقای رهگذر شب خوابش رو دیدم همون صحنه ای که تو خیابون اتفاق افتاد توی خوابم توی باغ سرسبز اتفاق افتاد اون با همون لباسا بود از کنارم رد شد ولی اینبار لبخند زد بعد در ادامه خواب رفتم توی اتاق که دیدم این پشت میز نشسته یهدم نیست ولی شروع کردم باهاش کل کل کردن با ناز و عشوه یه جورایی داشتم دلبری میکردم 

خیلی از این بابت خوشحال شدم اول بعد گفتم بزار مطمئن بشم 

شب بعدش اومدم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شب بعدش دوباره یه سیب خوردم هسته هاشو گذاشتم زیر سرم اما اینبار خوابم خیلی شلوغ پلوغ بود انگار جنگ بود توی خواب و بعد توی خواب مامانم رو دیدم که هی تعریف یه نفر رو میکرد میگفت این ادم توی این اوضاع داره نگهبانی میده حواسش به کل ساختمان های شهرک هست بابات و عموهات تو هر کاری از این نظر میپرسن خیلی پسر خوبیه گفتم خب اسمش چیه گفت ایلیا حالا منم توی خواب فکر میکردم نامزد اون پسری هستم که شب قبل خوابش رو دیدم و انگار مامانم میگه مامزدیت رو با اون بهم بزن بیا با این ازدواج کن 

بعد تو خواب به مامانم گفتم خب این اقا ایلیا رو نشون من بده گفت اینا ها از پنجره نگاه کن فقط سیاهی دیدم ، به کسی توهین نشه از این پسرای شوتی سوار و لات و اینجور چیزی بود (من قصد توهین ندارم اینجور ادما سلیقه من نیستن) بعد به مامانم گفتم این اصلا سلیقه من نیست تیپ اونو ندیدی چه خوبه مامانم گفت تو نمیفهمی من چی میگی بعد بیدار شدم ☹