سه روز پیش تو شهر ما یه پسره ماشین سمند سورنشو تو دیوار برای فروش اگهی کرده بود مشتری اومد براش دو ن ...
دشمنش بودن؟میشناختنش؟یا چی؟
چه دلیلی داره آخه؟
به خدا آدم این خبرا میشنوه شوهرش میره بیرون تا بیاد سکته میکنه
فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وای اتفاقا من بچمو نوزاد ۱۷ روزه بود ختنه کردم ، الانم ب چشمم کوچیکه ، ولی اطرافیان میگن چون تپل هست اینطوری دیده میشه 🥴🥴
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
واای وااای امان از جهل و نادانی بعضیایعنی از همهههه چیز برای طلسم و دعا استفاده میکننچقدرم که این جا ...
اتفاقا من پسرم تازه دنیا اومده بود یکی از همسایه هامون (مامانمینا ۴۰ ساله اونجان)به مامانم گفته بود اگه میتونی جیش نوع تو بهم بده مامانمم گفته بود والا نمیتونم دامادم و دخترم ناراحت میشن 🤦♀️😐
واقعا اینا چیکار میکنن
مادرشوهرمم واسه دختر یکی از دوستاش جفتی که هنگام زایمان طبیعی میاد رو میخواست منم گفتم مگه بیمارستان میده🙄🙄🙄🙄😶😶😶😶😶
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اتفاقا من پسرم تازه دنیا اومده بود یکی از همسایه هامون (مامانمینا ۴۰ ساله اونجان)به مامانم گفته بود ...
واقعا که چی بشه؟حالا زمان قاجار توقعی ازشون نمیرفت ولی الان با پیشرفت علم و تکنولوژی و ارتباطات و...
زن های کشورای پیشرفته دغدغشون چیه زن های کشور ما هم...
همینه دیگه پیشرفت میکنیم.
فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...
واقعا که چی بشه؟حالا زمان قاجار توقعی ازشون نمیرفت ولی الان با پیشرفت علم و تکنولوژی و ارتباطات و... ...
واقعا آدم میمونه چی بگه
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک