سلام من اولین عروس خانواده ام 20سالمه الان قراره یه جاری بیاد که از من بزرگ تره و از نظر حجاب و اینا چادریه و اینا اما من نیستم از این جهت چادری بودنشو گفتم چون باب میل مادر شوهرمه و خیلی داره طرف داریشو میکنه من که هنوز ندیدمش الان چه برخوردی باهاش داشته باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی باهاش سلام و علیک کن جبهه هم نگیر عادی باش خودت باش،من همیشه میگم خدا کنه مادر شوهرم از سر و کول جاریم بالا بره فقط واسه من آزار نداشته باشه مهم نیست
خودمم همچین طرز تفکری دارم ولی جو یطوریه احساس میکنم ببینمش پارش میکنم🤦🏻
نه بابا،ی جاری قرار بود جدید بیاد انقدر مادر شوهرم میکوبید تو سر من دختر ه اصیل ه و لباش و ژل نزده و فلان و فلان منم لبخند میزدم میگفتم چه خوب خداروشکر,اصن جدی نگیر این حرفا رو
من نگفتم دور شو میگم لباس باز یا تیشرتی یا بدون شال جلو شوهر اون نباش وقتی هستن یه شومیز استین دار با یه شالی باش و شلوار تنگی نپوش بلاخره باید به عقاید هم احترام بذارید
https://daigo.ir/secret/5451020870 توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷
نه بابا،ی جاری قرار بود جدید بیاد انقدر مادر شوهرم میکوبید تو سر من دختر ه اصیل ه و لباش و ژل نزده و ...
بعد الان رابطت باهاش چطوریه ؟من دنبال صمیمیت بیش از حد نیستم ولی دنبال جنگم نیستم نمیخوام باهم یه تیم بشن بیوفتن رو سر من اخه من خواهر شوهرم ندارم مادرشوهرم خیلی داره طرفداریشو میکنه