2777
2789
عنوان

باردارم زیر دلم دردمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 45 پست
یبوست هم داری ؟منم موقع بارداری اولم همینطور بودم اما خب اون سقط شد چون تحربه ای نداشتم کسیم نبود کم ...

روغن زیتون تاثیر داره،من سر دخترم نفخ نداشتم،اینیکی بدبخت شدم،شکمم باد داره کلا

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم علایمت قبل پری چی بود؟ من اقدام چند روز به پریودمه. زیر دلم درد میکنه ونفخ داره یه حالت بی دی ...

کمر درد شدید گرفتم

من ارژانسی خوردم باردار شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما دارو هارو مصرف کردین خوب شد عفونتتون ؟توی بارداری هم ی پماد هست میدن همونو استفاده کنم؟

میدونم پماده چیه،آخه اصلا عفونت واژینال ندارم،یعنی قارچو اینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما دارو هارو مصرف کردین خوب شد عفونتتون ؟توی بارداری هم ی پماد هست میدن همونو استفاده کنم؟

من آزمایش کشت ادرار دادم منفی شد عفونت ادراری نداشتم ولی عفونت واژینال داشتم با پماد خوب شدم عزیزم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خیلی سخته بهت حق میدم

بخدا دارم گریه می کنم،دیشب تومخمونی خودمو نگه داشتم،بخدا داغونم،وزنمم بالاست،ناخواسته حامله شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آزمایش کشت ادرار دادم منفی شد عفونت ادراری نداشتم ولی عفونت واژینال داشتم با پماد خوب شدم عزیزم

اخه اگه واژینال باشه من میفهمم،ترشح سفید و زرد و پنیری ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای دلداتون چجوری بود؟ منم دلدر گاهی اوقات دارم نکنه مال همون عفونتم باشه؟ تو بارداری درمان میشه؟

درد نفخ نبود ، حالت همون پریودی ... میکرفت و ول میکرد ... از اول هم داشتم تقریبا . ولی شدید نمیشد ک برم پیگیر شم فکر کردم عادیه. ترشح و سوزش و علایم عفونت نداشتم !! .... بله قابل درمانه. 

من ی بار خیلی وقت پیشا دادم گفت عفونت داری ولی نمیدونستم واژینال با ادراری فرق داره😕

از کجا باید متوجه شد ؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻