2777
2789
به روی ماهت من همون کاربرم که ماه پیش راجب یارانه باهم حرف زدیم و ... تعلیق شدم 😂 یارانه منو زدن حت ...

اسمت سریره بود درسته ؟

فدات عشقم🥰

خدا رو شکر که ریختن🙏

منم ظهر برم بچمو بیارم باید کارت بکشم انشاالله برا ما رو هم ریختن

ولی انگار اعلام کردن از ۷به بعد قراره قطع بشه

منم ۸ ام

😷

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسمت سریره بود درسته ؟فدات عشقم🥰خدا رو شکر که ریختن🙏منم ظهر برم بچمو بیارم باید کارت بکشم انشاالله ...

اره عزیزم 😍🫂

عزیزی خدانکنه 🩷

اره حتما ریختن ❤️

وای توروخدا نگوووووو 🙁🙁🙁

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

اره عزیزم 😍🫂عزیزی خدانکنه 🩷اره حتما ریختن ❤️وای توروخدا نگوووووو 🙁🙁🙁

انشاالله که قطع نمیشه

تو این گرونیا همینم یه نور امیدیه

💖

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
انشاالله که قطع نمیشهتو این گرونیا همینم یه نور امیدیه💖

اره بخدا خیلی دلم میگیره خبرشو هی میشنوم شما از کجا شنیدی؟

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

اره بخدا خیلی دلم میگیره خبرشو هی میشنوم شما از کجا شنیدی؟

بابام خیلی اخبار رو پیگیری میکنه،گفت گفتن از عید به بعد قطع میکنن

فقط ۶دهک میدن

حالا غصه نخور عزیزم انشاالله قطع نمیشه 

بابام خیلی اخبار رو پیگیری میکنه،گفت گفتن از عید به بعد قطع میکننفقط ۶دهک میدنحالا غصه نخور عزیزم ان ...

خیر و خوشی نبینن به امام حسین بعد از ۴ سال رفتم ۳ گرم ۱۴۰ تومن عطر خریدم انقد خوشحالم با یکم خرت و پرت همش تموم شد انگار چقد میدن که میخوان قطع کنن لعنت بهشون😔من دهک ۱ بودم از وقتی رفتیم با شوهرم از خانواده ها جدا کردیم بخاطره ماشین و وام ازدواج که تو حساب بود شدیم دهک ۹ روزی نیست نگم چه گوهی خوردم جدا کردیم 😔😔