2777
2789

بچه ها دیروز واقعا رومخ ترین شد برقا رف و اومدم دیدم کلی کامنت و بعدم که یلدا و واقعا همه چی قرو قاطی اصن نمیدونم چرا من دیرورو انتخاب کردم واسه اینکار:/
الان لطفا لطفا و لطفا من هرکسیو درحد توانم باشه و بتونم تشخیص بدم جواب نگرفته از صفحه های قبلی جواب میدم ولی لایکم میکنم اکثریتو هرکس که تاحالااااا جواب نگرفته فقط و فقط تو همون تاپبک (اولین حس شیشم) دوباره فقط سوالشو بپرسه خصوصیارم همرو جواب دادم اگه به حوابتون قبلا رسیدین دوباره نپرسین دیگه
از صفه 40 جواب میدم همرو قبلیارم چک میکنم تا جایی که بتونم میدم ولی دوباره بیاید بپرسین دیروزیا

پ.ن: چرا تموم بشو نیس بخدا:/ 😂

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه عزیزم لطفا پاسخ منم بدین

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟ میشه راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی الان ۲۴ سالمه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

به منم جواب ندادی

میشه بگی با اون کسی که تو ذهنمه عاقبتم چی میشه؟

طرف اصلا خبر نداره، سنش هم به نسبت من زیاده

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بچه ها ممنون میشم همونجا بپرسین قاطی میشن اینجوری همه پیاما و به جوابتونم نمیرسین عزیزم راجب شما عم معذرت میخوام پاسخ ندادم
بیخیال بشید بهتره احساسی وجود نداره و بوجودم نمیاد و به نفعتون نیس زندگی بهتری براتون حس میکنم که سنش باهاتون تفاوت زیادی نداشته باشه

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)