2777
2789
عنوان

تاری دید با دوبینی

29 بازدید | 8 پست

پارسال اولش یکم تار میدیدم یه وقتایی هم هرچیزی چند تا میدیدم چشم پزشک رفتم گفت لب مرزه به خاطر

استفاده زیاد از گوشی کامپیوتر امسالم همین پریروز متوجه شدم بیشتر از پارسال اینجوریه درحالی که کمتر از

گوشی استفاده کردم.

یکیم میگفت شاید ویتامینت نمیدونم چی چی کم شده 

راه درمانی نداره بدون عینک عمل ؟ کدوم ویتامینی یا تقویتی

__درخواست دوستی ندین ___________________

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو ی دکتر دیه آزمایشی چیزی چشم شوخی بردار نیس

آزمایش چی انجام بدم از بچگی اینجوریم هر چند ماه یکبار هروقت به نور نگاه میکردم سردرد خفیفی میگرفتم الان این دکترم گفته به خاطر استفاده از مبایله 

آزمایش چی انجام بدم از بچگی اینجوریم هر چند ماه یکبار هروقت به نور نگاه میکردم سردرد خفیفی میگرفتم ا ...

ببین  ب یه دکتر اکتفا نکن ی دکتر مغز اعصابم برو چون میگی سردرد هم میگیری 

ی ام ار آی میده و اینا دلیلش درمیاد

ببین ب یه دکتر اکتفا نکن ی دکتر مغز اعصابم برو چون میگی سردرد هم میگیری ی ام ار آی میده و اینا دلیل ...

دکتر مغز و اعصاب برم چی بگم ؟ الان چند ساله این سردرد خفیفی تاری دید شدید نگرفتم  به جاش تاری دید دوبینی

دکتر مغز و اعصاب برم چی بگم ؟ الان چند ساله این سردرد خفیفی تاری دید شدید نگرفتم به جاش تاری دید دو ...

علایمت بگو بهشون 

آخه مامان من سردرد شدید همین  دوبینی گاهی براش پیش مباد بعدش  بردمش مغز اعصاب بردمش گفت خوبه مشکلی نیس  بعد گف چشم پزشکی برید بردیمش دکتره گف ام ار ای دادی گفتیم اره مشکلی نبود 

گف پس دوبینی شما استرسی هست 

وقتایی استرس اینطور میشی

علایمت بگو بهشون آخه مامان من سردرد شدید همین دوبینی گاهی براش پیش مباد بعدش بردمش مغز اعصاب بردمش ...

استرس ندارم اصلا حالت عادی هم همینجوریه یه وقتایی هم صاف میبینم