2777
2789
عنوان

برای‌ابطال دعا چیکار کنم

44 بازدید | 12 پست

من پیش یه خانمی رفتم مشکل جسمی داشتم

عطاری بود کف دست نگاه میکرد برامنم نگاه کرد گفت

سنگینی داری یه شماره داد گفت زنگ بزن کارتو راه میندازه منم اومدم زنگ زدم برام دوتا دعا فرستاد یکیش 

بایدهمرام میشد یکیش توخونه اونی که واسه خونه

بود باز کردم دیدم یسری عدد نوشته و اسمای عجیب 

غریب حالا میخوام باطلشون کنم دوست ندارم توزندگیم

دعا باشه از یه  اون دعاهارو انداختم رفته 

توخونم نیست‌فقط‌میخوام‌باطلش‌کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یجا خوندم باید توی یه لیوان آب آیة الکرسی و چهار قل و سوره حمد و دو آیه آخر سوره بقره رو بخونی و فوت یا دم کنی روی آب  لیوان آب باید نزدیک دهانت باشه تا وقتی سوره هارو میخونی روی آب امواج ایجاد بشه و گلاب هم با آب قاطی باشه دعارو بنداز توش بذار چند روز باشه تا کاغذ توش حل بشه بعدش ببری توی آب روان بندازی یا بیروت از خونه یجایی که زیر دست و پا نباشه بریزی از نجاست و ادرار برای باطل شدن استفاده نکن بدتر میشه اجنه نجاست  و بوی بد رو دوست دارن 

من یجا خوندم باید توی یه لیوان آب آیة الکرسی و چهار قل و سوره حمد و دو آیه آخر سوره بقره رو بخونی و ...

کلا‌دعاها‌نیستن توخونم یکیشو انداختم تو آب یکیشم از وسط

قیچی کردم نصفشو خاک کردم نصفشم انداختم توآب