اولش بگم که امیداورم همه یلدا بهشون خوش گذشته باشه .
من تنها زندگی میکنم جایی که هستم خیلی به پسر داشتن مینازن و من بدون کمک پدرم یه خونه خریدم .
البته اینم بگم خدا تومن دارم وام بدهی میدم و کلی سگ دو زدم جون کندم بابام گفت این لقمه برا دهنت بزرگه میبینم برا پول بیای پیشم .
و من خونه ای دوس داشتم خریدم بدون رو زدن به بابا ...
خلاصه کمی تعمیرات داشت خونه دیشب مهمونی دادم ب دوستام خبر نداشتن این خونه خودمه چون اونقدر ترسیده بودم که از پس مخارج بر نیام ب کسی نگفته بودم .
خلاصه دیشب ۷ نفر از دوستام رو دعوت کردم و کلی تدارک دیدم . از نظر هزینه فشار زیادی برام داشت ولی خداروشکر که از پسش بر اومدم خوش گذشت به همه
آرزوهاتون رو زندگی کنید خیلی سخته خیلییییییییی ولی نا امید نشید دوستون دارم . بمونه ب یادگار 💕
پذیرایی شربت چایی شیرینی بود قبل شام .
برا شام کباب کوبیده برنج گوجه . سوپ قرمه سبزی و زرشک پلو درس کردم . با سالاد فصل ژله ماست بقیه چیزا زیتون اینا
بعد شام قرار شد آخر شب بریم بام شهرمون بالن هوا کنیم دور دور پس لبو باقالی آش رشته شلغم بیرون براشون خریدم .
داخل خونه چیپس پفک پشمک پفیلا تخمه . آجیل .میوه خشک و میوه انار هندونه موز پرتقال تدارک دیدم
ساعت ۲ رسیدم خونه خوابیدم تا ۵ بعدش بیدار شدم جمع آوری کردم الان دارم بارون نگاه میکنم ی چای لیوانی ریختم جاتون همیشه سبز🌱🌱