2777
2789
عقد نیستیم، نامزد هستیمعزیزم زیر بار نمیره میگ این چت برا من نبوده گوشیمو و دادم دست کسی اصلن زیر ...

یعنی دروغ هم در واقع  داره میگه،دوران نامزدی دوران آشنایی هست تو این دوره نباید وابسته بشی باید فکر و ذکر باشه شناخت،چشمات رو باز کنی و بهتر بشناسی و ببینی میتونی اینی ک الان هست رو تحمل کنی،با این اشتباهات  چه تضمینی  هست ک تو زندگی دروغ نگه خیانت نکنه ولی وقتی  عقد کنی باید چشمت رو روی خیلی چیزا ببندی

زیر بار نمیره بخدا

به نظرم بیشتر فک کن رابطه ایی که از اولش توش دروغ و شک و خیانت باشه تهش قراره چی بشه 

تا ازش مطمئن نشدی عقد نکن به هیچ وجه 

سعی کن‌ببریش مشاوره اگه نیومد خودت برو 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی دروغ هم در واقع داره میگه،دوران نامزدی دوران آشنایی هست تو این دوره نباید وابسته بشی باید فکر ...

یکسال و نیم باهاش بودم جز اینک با رفیقم حرف میزد اونم خودم خبرداشتم و اجازشو داده بودم کار دیگ ای نکرد 

نمیدونم الان چ‌مرگش شده 

یکسال و نیم باهاش بودم جز اینک با رفیقم حرف میزد اونم خودم خبرداشتم و اجازشو داده بودم کار دیگ ای نک ...

با رفیقت اجازه میدادی حرف بزنه ،بزرگترین اشتباه رو خودت از همونجا شروع کردی عزیزم

یا خدا میدونی ی ترس تموم وجودمو گرفته😭

طبیعیه گلم 

واقعا متاسفم 

میدونم چه شرایط بدی رو داری میگذرونی خودم هستم تو این شرایط 

ولی به خودت مسلط باش از آدما واسه خودت بت نساز

اگه واقعا به این نتیجه رسیدی که خیانت کاره و اصلا پشیمون نیس جدا شو 

الان خیلی راحت میتونی جدا شی تا بعدا که بری زیر یه سقف و بچه دار هم بشی مثل من که نه راه پس دارم نه پیش

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔