2777
2789
عنوان

دست روم بلند کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 25 پست
چرا باید الکی بلاک کنم؟ این ضایع کاری ها چیه ما اصلا کاری ب هم نداشتیم

خب متاهلی مثلا...شما چرا نمیخوای قبول کنی که ازدواج کردی متعهدی جز شوهرت کسی دیگه تو زندگیت نباشه؟اگر زنگ زده بود یه کلام میگفتی من شوهر دارم انقدر روابط بازو دوست داری؟ادامه بده آخرش جداییه دیگه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب متاهلی مثلا...شما چرا نمیخوای قبول کنی که ازدواج کردی متعهدی جز شوهرت کسی دیگه تو زندگیت نباشه؟اگ ...

عزیزدلم هروقت عقد کردم حتما خطمو عوض میکنم

اما این آقا همکلاسیم بوده الکی بزنم بلاکش کنم که چی 

قبلا هم بهش گفتم نامزد کردم که دیگه هم پیامی بینمون رد و بدل نشد 

اگه هم به نامزدم دروغ گفتم چون اون لحظه هول شدم از واکنشش میترسیدم بعد خودم پشیمون شدم

اما اینکه اون زنگ زد و همچین اتفاقی افتاد واقعا دیگه مقصرش من نبودم 

اگه راست میگفتی همکلاسیمه اینجوری نمیشد 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره قبول دارم اشتباه کردم اینجا رو

دیگه دیره حالا بیوفت دنبال اعتماد سازی چند هفته ایندرو 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تو که ترسی نداری 

با اعتماد به نفس جلوش میگفتی این چرا داره زنگ میزنه ، بیا تو جواب بده...

اینجوری یهو شک انداختی توی دلش 

بی سیاستی کردی 

ولی درکل اخلاق اونم خطرناکه استارتر ...هرچی بشه زدن نداریم!!!

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

عزیزدلم هروقت عقد کردم حتما خطمو عوض میکنماما این آقا همکلاسیم بوده الکی بزنم بلاکش کنم که چی قبلا ه ...

نمیدونم واقعا چی بگم شما که نمیخوای دل بکنی از گذشتت ایشون هم گفته تا وقتی عقد نکرده بلاسم باهاش