2777
2789

باعث عفونت یا بوی بد نمیگیره؟؟ نمیخوام نامزدم بفهمه ژل زدم ب نظرتون بزنم متوجه میشه؟

واژنم گشاد نیست تا حالا زایمان هم نداشتم فقط میخوام یکم تنگ تر شه چون حس میکنم نسبت ب چند سال قبل ی کوچولو گشاد تر شده   

از پزشک زنان بپرس عزیزم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی نوبت بزنم پزشک زنان چن ساعت تو نوبت بشینم ک فقط این سوالو بپرسم؟؟

مگه این سوال اهمیتش کمه؟! 

خب برو پماد تنگ کننده استفاده کن اونوقت اگه عفونت یا حساسیتی چیزی نشون داد باید ده برابر ویزیت بدی 

پزشک شاید راهکار بهتری بهت داد یا اصلا خودش پماد معرفی کرد بازم خود دانی

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
چندسالته و چندتا زایمان داشتی

نوشته زایمان نداشته