عسل9694 مدیر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 362 عنوان خانما پسرم 8 سالشه همش میگه مامان بچه بیار من تنهام دو دلم با این شرایط اقتصادی شما چند سالتونه و | مشاهده متن کامل بحث + 4142 بازدید | 244 پست چند سالتونه و چن بچه دارین .با حقوق کارمندی زندگی میکنیم به نظرتون این زمونه تک فرزندی بهتر نیست؟ دیروز | 09:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahariii۱۹۹۴ عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 7042 شماخودتم که دومی رواوردی بچت تنها نباشه من کسی تشویق نکردم فقط راهنمایی درست کردم والا من فقط ی بچه دارم تمام تلاشمو هم واسه ایندش میکنم ولی بااین شرایط ب دومی فکر هم نمیکنم
z_zendegi_a عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 553 فقط به این جمله گول نخور میگن بچه روزیشو میاره،بعد بچه زندگیت عوض میشه چون دروغ محضه
catherine_the_great عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 870 چرت و پرت بودنش که کاملن مشخصههدف امثال شما هم که فقط ریختید تو نی نی سایت واضح و مشخص تر موفق باشی و گفت و گو آموزش ببینید!!!ماهم هدفی نداریم فقط نظرمونو به استارتر میگیم توی تاپیک شماهم حرف نزدیماحتمالا خودتون تک بچه هستید که اینطور برخورد میکنید حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
1403homa عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1348 منم هی به مامانم گفتم تا اورد بعدم میگفتم چرا اینو اوردی! مشغامو خط میزد موهامو میکشید حس میکردم مامانمو دزدیده من نمیدونستم بچه داری خیلی سخته اون مجبور. فکر میکردم دیگه منو نمیخوان!!! نمیدونستم چون لباساش زود کوچیک میشه حالا برا اون فقط میخرن الانم خوب نیستیم اصلا . اون الانم به لباس و لاک و همه چیزم گیر میدهکاش چنین چیزی نمیخواستم . سر فوت مامانمم نزاشت به من خبر بدن 😔خودم کردم که لعنت بر....
خانوم_کارمند_بانک عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 183 واقعا متاسفم براتون که تحمل حرف مخالف رو ندارید و دست به توهین میزنید. زدی ضربتی ضربتی نوش کن
مامان0یدونه0وروجک عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 3402 من 27سالمه یدونه بچه هفت ساله دارم.... برا دومی اقدام کردم که هنوز باردار نشدم
catherine_the_great عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 870 زدی ضربتی ضربتی نوش کن من ضربه زدم به شما؟عجب حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
djeibeijcek عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 1866 تو شرایط شما هستم به دومی فکر میکنم ، تنهایی واقعا سخته بچه ها حق دارن یک خواهر یا برادر داشته باشن. ... اره بااین شرایط افتصاد چیمیگی
bahariii۱۹۹۴ عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 7042 واقعا متاسفم براتون که تحمل حرف مخالف رو ندارید و دست به توهین میزنید. اینکه داره ب بچه های تک فرزند توهین میکنه درسته بعد میگی تحمل شنیدن حرف مخالف رونداریدیکم فکر کن ببین کی ب کی توهین کرد بعد تاسف بخور
hanikorosh عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 13182 بچه دومی سم خالصه تو اوضاع الان مملکتاگه تصمیم داری بیار ولی این تا پیکتو نگه دار که اگه روزی به حرف من رسیدی بدونی خواهرانه دوستانه بهت گفتم نه اما تو قبول نکردیچون من الان اینده تو هستم و صددرصد پشیمون که بچه دوم چیم بود که اوردم
خانوم_کارمند_بانک عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 183 موفق باشی و گفت و گو آموزش ببینید!!!ماهم هدفی نداریم فقط نظرمونو به استارتر میگیم توی تاپیک شماهم حر ... نیسم و مشکلیم نداشتم اگر بودمچون مارو پد رو مادر تربیت کرده یادمون داده با توهین به بقیه کمبود های ما جبران نمیشهیادمون دادن اگر انتخابی داریم پاش وایسیم نه که برای اروم کردن خودمون بقیه رو پایین بکشیم حس رضایت هم کنیم😄
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6365 وقتی پول نیست، همون بهتر بچه دومی هم نیاد که جفتشون تو بزرگسالی با دست خالی سرخورده بشن و احساس بدبخ ... جالبه بچه باحیوونات باشه بهتره ؟انسان باگربه فرق داره چیه الان مدشده گربه وسگ .همون هاری کشنده هست .من مطمعنم خیلیا دارن پول ولی نمیارن بچه .پسراستارتر حق داره همدم داشته باشه از نوع انسان .از کجامعلوم اینده دستش خالی باشه