2777
2789
عنوان

کاش میشد چیزی به اسم ژنتیک رو از بدن خارج کرد 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 20 پست
چرا موهای پرپشت قدبلند دندون های سالم نرسیداین عجیبارسید😢

ژن ها از پدر و مادر و نسل گذشته منتقل میشند

به نظرم خدا هم انتخاب میکنه چه ژن هایی روی ما تاثیر بیشتری بذارن

کاربری دست دو نفره

گین اپ بخور پوست میترکونیمنم انقد بی اعتماد به نفس بودم و افسرده شدم هر روز بی دلیل گریه میکردم به ش ...

واقعا این قرص خوبه ؟ 

حداقل یکم چاق شم شبیه معتادا صورت و بدنم استخوانی و افتاده شده لعنت به من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂چن سال پیش شوهرم اومدگفت به زن مهندسمون کارخونه رسیده نزدیک 50میلیاردچن تاوکیل گرفته نمیتونه ا ...

ای وای من 

نمی‌دونم خدا وقتی شانس رو تقسیم می‌کرده ما کجا بودیم

واقعا این قرص خوبه ؟ حداقل یکم چاق شم شبیه معتادا صورت و بدنم استخوانی و افتاده شده لعنت به من

اره چاق شده بودم شوهرم داشت بال درمیاورد هرچند دوسش دارم ولی یادم نمیره حرفاش

هروقت دعوامون میشد جوابشو میدادم میگفت میمون هرچی زشت تر بازیش بیشتر

راست میگه زشت شده بودم به قولِ تو شبیه معتادا بودم انگار شوهرم گشنگی بهم میداد در حالیکه اینحوری نبود و همیشه پول و خرجی بود ولی اشتها نداشتم بخورم.

دیگه اول چن ماه ام اچ سی گرفتم‌۵۰ تا دونه توش بود روزی دو عدد،قیمتشم ۳۵۰ بود الان فک کنم‌گرونتر شده

حدودا یه ماهه ۷_۸ کیلو چاق شدم.

بعد الان ۵_۶ ماهه گین اپ میخورم اونم خوبه الان ۷۰ هستم

ولی وقتی قرص رو قط میکنم اشتهام یکم‌کمتر میشه منم هفته ای  دو عدد اینا میخورم.همراهشم قرص کلسیم بخور که برات ضرری نداشته باشه.

بازم توروخدا از دکتر اینا بپرس فردا ضرری نداشته باشی.فقط دلم سوخت چون مث خودم بودی

من‌که کلا رد دادم گفتم هرچیمم شد بذار بشه.

حالا شوهرم میگفت چی خوردی چاق شدی چیزی نخوری مریض میشی،گفتم نه بابا چی بخورم خود به خود چاق شدم.توی دلم گفتم انقد بهم طعنه زدی ودقم دادی حالا میگی چیزی نخوری به خود کشی فکر میکردم حالا برام دلسوز شده

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اره چاق شده بودم شوهرم داشت بال درمیاورد هرچند دوسش دارم ولی یادم نمیره حرفاشهروقت دعوامون میشد جواب ...

ایشالله که مشکلی نداره ...گلم من اچ سی بگیرم یا گین آپ ؟ نمیتونم دوتا شو بگیرم چون گرون میشه ...بنظرت چقدر طول می‌کشه اثر کنه

ایشالله که مشکلی نداره ...گلم من اچ سی بگیرم یا گین آپ ؟ نمیتونم دوتا شو بگیرم چون گرون میشه ...بنظر ...

گین اپ ارزونتره ولی تاثیرش همون اندازه ام اچ سی هست

لازم‌نیست ام اچ سی بخری من فقط تجربه ی خودموگفتم که اول اونو خوردم.

ایشالا برات جواب بشه منو سیو کن بهم بگو ببینم چقد تغییر کردی😍

09169543261

بهش بزنگ یا توی روبیکا بهش سفارش بده برات ارسال میکنه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...