حقی نیست ولی اینو گذاشتن که جلوی بقیه چیزا که حق عادیه بگیرن و مثل هر قانون دیگه ای عین تار عنکبوت فقط افراد ضعیف درگیرش میشن چه مردش که زن ناجور هفت خط گیرش میاد بلاخره ازش میگیره یا میره اب خنک میخوره یا زن که شوهر عوضی داره مجبوره ببخشه خودشو نجات بده فق
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
از طرف بگذر تو کشوری که تا رنگ جورابت در اختیار شوهرته و بعد مرگ همسر ارثت میشه یک هشت مهریه لازمه ...
اره واقعا تو این کشور برابری کمرنگه واقعا من متاهلم خودم ولی یکی از دوستام این اتفاق واسش افتاده حالا دودل مونده بود که قبول کنه یا نه پسره میگه خونه میگیرم و ماشین از مهریه ولی بگذر
به نظرم حق زن تحصیل و اشتغال و طلاق و خروج از کشوره. کاش مهریه ای وجود نداشت و به جاش این حقوق به طور پیش فرض به زن تعلق میگرفت. زن و مرد مث دوتا انسان متمدن با هم زندگی میکردن و اگه زمانی تصمیم به جدایی گرفتن هرچی تو زندگی با هم به دست آوردن نصف میشد و بی جنگ و دعوا میرفتن پی کارشون.
مردا یه عالمه حق و حقوق دارن زنها فقط حق مهریه دارن چرا باید از همین یه حق هم بگذرن که چی بشه ازدواج یه قرارداده میشه بدون حق و حقوق وارد قراردادی شد مردا از حقوق خودشون میگذرن؟