2777
2789
عنوان

تو مغازه اجیل فروشیم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 41 پست
به زور که نمیگن ۱ کیلو بگیری مگه من هم خیلی وقتها کم میگیرم

آره منم میرم میگم از هر کدوم یکم بده که بشه ۵۰۰ تومن یا هفتصد تومن 

دیروز رفتم قارچ خریدم گفتم ۵ تا قارچ بده خب میمونه خراب میشه سیاه میشه کرم میفته حتما که به بودجه ربط نداره عزیزم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منم میرم میگم از هر کدوم یکم بده که بشه ۵۰۰ تومن یا هفتصد تومن دیروز رفتم قارچ خریدم گفتم ۵ تا ق ...

من صد گرم خیارشور خریدم چون دخترم زیادی میخوره میخواستم کم باشه بخوریم تموم شه شد چهارتا دونه قبلا خجالت میکشیدم الان اصلا این چیزا برام مهم نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
من صد گرم خیارشور خریدم چون دخترم زیادی میخوره میخواستم کم باشه بخوریم تموم شه شد چهارتا دونه قبلا خ ...

آره منم اوایل خجالت میکشید یه چند بار شوهرم برد مغازه موقع خرید از هرچی کم خرید بعد دیدم فروشنده اصلا کاری نداشت میکشید میداد منم یواش یواش اعتماد به نفس گرفتم الان میرم به اندازه میخرم بخدا همیشه قارچ میخریدم نصفش سیاه میشد یا مثلا گوجه نان باگت میخریدم بقیه اش میرفت سطل زباله بعد میگفتم روم نمیشه بگم دوتا دیگه یواش یواش یاد گرفتم الان چند شب پیش رفتم انار بخرم گفتم دو کیلو انار بده مرده کشید گفت شد ۴ کیلو اشکال نداره گفتم آقا دو کیلو بده بعد دوتا برداشت گفت انقد باشه گفتم آقا دو کیلووووووو بعد گفت سه کیلو ببر دیگه گفتم باشه ممنون بدون اینکه بخرم اومدم بیرون قبلا روم نمیشد میخریدم میموند خراب میشد

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
پسته کیلویی نهصد بادوم هم زیر ۳۰۰ نیست داره میگه ۵۰۰ چی بگیرم

من مغز پسته پرسیدم کیلویی 450 ... یکم ریز بود مغز ها ولی خب واسه مهمون که نیست دیگه واسه بچه همینکه خاصیت داشته باشه خوبه

خداجونم شکرت😍
آره منم اوایل خجالت میکشید یه چند بار شوهرم برد مغازه موقع خرید از هرچی کم خرید بعد دیدم فروشنده اصل ...

جوونتر بودم خیلی رودرواسی داشتم باهمه الان دیگه میگم مگه اونا سر پول خودشون با کسی رودرواسی میکنن که من نگران حرف بقال و میوه فروش و.. باشم ولی شوهرم هنوز همینه میگم برو یه کیلو گوجه بخر با یه جعبه میاد برمیگرده🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی