2777
2789
خودم بااین دستگاه ها گرفتم دکتر که برای دیابت بارداری نوشته بود آزمایش تو اون نداشتم

ها فکر کردم قند گلوکز هست،پس خوبه نگران نباش

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قندبعداز غذاتون خوبه

قند ناشتایی تون لب مرز هست.این نشون میده مصرف شامتون وبعدازشام درست نیست که قندناشتایی تون لب مرزه.....برای خانوم باردار باید زیر ۹۲ باشه.مال شما۹۰ هست یعنی باید مراعات غذایی داشته باشین

خدایا بی نهایت شکرت
قندبعداز غذاتون خوبهقند ناشتایی تون لب مرز هست.این نشون میده مصرف شامتون وبعدازشام درست نیست که قندن ...

من چند روز پیش از دادم، ناشتام ۱۱۰، ولی دو ساعت بعد صبحانه ۹۴ بود.

البته متفورمینم رو بعد صبحانه خوردم.

از ساعت ۸ شب هم واقعا ناشتا بودم.

روزی سه تا متفورمین میخورم، نمیدونم چجوری این ناشتا رو بیارم پایین، همیشه بالاست.

A1cهم ۵/۵ بود

من چند روز پیش از دادم، ناشتام ۱۱۰، ولی دو ساعت بعد صبحانه ۹۴ بود.البته متفورمینم رو بعد صبحانه خورد ...

واسه من یک روزهایی ۱۲۰ بود،دکتربستریم کرد،تحت رژیم غذایی خودشون گذاشت.گفت اگرپایبن نیومدباید انسولین بزنم که خداروشکر پایین اومد.

گاهی دست خودشخص نیست.تغییرات هورمونی بارداری هست.من قبل بارداری ضددیابت بودم.یعنی قندم از۶۰بالاترنمی رفت به اندازه یک بچه بود.چندبار بیهوش وبی حال شدم.باخوردن شیرینی قندم بالا نمی رفت.اما تو دوران بارداری دیابت گرفتم.

بهتره برین پیش دکتر تغذیه.چون سن بارداری بالاتر بره وقند پایین نیاد،انسولین میزنن.....من تحت نظردکترتغذیه بودم کنترل شد.

حتی بعضی از میوه های شیرین رو یک قاچ اجازه داشتم بخورم.سبزی وسالادزیادمیخوردم.خشکبار.پروتئین بدون نون و برنج.برنج هم حتما پلومخلوط.مثلا سبزی پلو یا لوبیا پلو که برنج کمتری باشه وسبزیجات داشته باشه

خدایا بی نهایت شکرت
واسه من یک روزهایی ۱۲۰ بود،دکتربستریم کرد،تحت رژیم غذایی خودشون گذاشت.گفت اگرپایبن نیومدباید انسولین ...

من این پنجمین بارداریم، از سومی، دیابت داشتم.

کلا از سر دختر اولم دیابت گرفتم بخاطر خوردن کورتن.

سر سومی و چهارمی انسولین میزدم.

این بار چون با قرص لب مرز بودم، گفت لازم نیست.

الان هفته ۲۸ هستم.

یه کم خودم ، میدونم رژیمم کمتر نگه داشتم.