2777
2789
عنوان

خواهر شوهر فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین بیکاره منظورم اینه کلا انگار مادرشوهر اونه

منم یه خواهرشوهر داشتم دقیقا همین کوفت بود چیکار که نمی کرد سر بچه داری من!   چقدر غر می زد که بوقت به بچه شیر خشک ندم!   خودش که ازدواج کرد و بچه دار شد به بچه اش شیر خشک می داد! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

منم یه خواهرشوهر داشتم دقیقا همین کوفت بود چیکار که نمی کرد سر بچه داری من! چقدر غر می زد که بوقت ...

توچیزی نمیگفتی ؟

خدا ازشون نگذره ک چقدر آوم حرص میخوره 

بخاطر پول شیرخشکه وگرن دلسوزی الکی میکنن

خدایی راست میگی همه ن اما بعضیا هستن

♥️

چون وقتی سن میره بالا و دیگران رو میبینن زدواج کردن و بچه دارن یکم از نظر روحی مشکل براشون پیش میاد

اون کاربر که بهم پرید چرا این حرفو زدم😑 والا دروغ نمیگم

بعضی ها اخلاقشون اینجوری.

دوست دارن بگن اره ما اطلاعاتمون.معلوماتمون.تجربیا تمون خالصه همیچیمون سطحش بالاس!!

فقط شما باهاش دهن ب دهن نزار...هرچی گفت ی گوش بشنو ی گوش در کن.

مادرشوهر منم همین بود...سر بچه اولم دقم داد.

پوشک دیر دیر بکن.شیر خشک نده.از شبر بگیر.پوشک نکن.....انقدر خودخوری میکردم ک نگو.تازه شوهرمم فقط تو دهن مادرشو نگاه میکرد.انگار مادرش گفته دیگه فقط همون باید بشه😕

سر دومی دیگه نزاشتم گفتم یکی بزرگ کردم بلدم...

ب مرور ازشون فاصله گرفتم.الانم فقط درحد سلام و احوالپرسی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
♥️چون وقتی سن میره بالا و دیگران رو میبینن زدواج کردن و بچه دارن یکم از نظر روحی مشکل براشون پیش میا ...

حالا بگو من چ کارکنم‌

بنظرت منم از این ب بعد تو ازدواجش دخالت کنم 

بعضی شخصیت کنترل گری دارند و اینجوری باعث عذاب بقیه میشن

فک می‌کنند بهتر فک می‌کنند و به خیال خودشون دلسوزند ولی خ رو مخند

من گزینه کات و اهمیت ندادن رو برگزیدم نمیشه باهاشون بحث کردم در جریان قرار نمیدم تا از اظهار نظر شون درامان باشم

بعضی ها اخلاقشون اینجوری.دوست دارن بگن اره ما اطلاعاتمون.معلوماتمون.تجربیا تمون خالصه همیچیمون سطحش ...

بنظرم اینجور ادما خسیسن  نمیخوان از پول بچشون یا داداششون خرج کنیم