2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندوقت درگیربودی؟

من اولا که دیر فهمیدم. چون اصلا ندیده بودم . فکر میکردم دخترم سرش شوره زده. اونم بچه ۵ساله!! رفتم شامپوش و عوض کردم. 

یهو خیلی که افتضاح شد فهمیدم. 🥴 

روز آخر باشگاهش بود . بردم حمام و شستن و تمیز کردن و هرچی تو نت گفته بودن. مثل سرکه اینا

انجام دادم. تا صبح .

بردم بهداشت . از اون شامپوهای مخصوص دادن. 

اومدم هرچی ملافه اینا بود شستم. انداختم آفتاب .

هرروز هرکاری میکردم حتی سس مایونز زدم . خودمم درگیر شده بودم موهام خیلی بلند بود. هر کاری بگی کردم مو صاف کن کشیدم .تمیز کردیم با دست و... 

همین که فکر میکردم خوب شده می‌دیدم. هرروز دوبار ملافه و روبالشی می‌شستم و می‌رفتیم حمام.

آخر سر دیگه زدم به سیم آخر موهامون و خیلی کوتاه کردم.🙁 

ولی دیگه همون شد. تمااام 

یک هفته طول کشید همه اینایی که گفتم. زندانی هم شده بودیم خونه . جایی نمی‌رفتیم که کس دیگه درگیر نشه. بدترین تجربه عمرم بود