سفید_یخی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 287 عنوان احضار روح 116 بازدید | 11 پست تجربشو دارین؟ میخوام روح پدربزرگمو که تازه فوت کرده احضار کنم , خطرناکه؟ امروز | 07:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 8493 اصلا کار درستی نیست...بعدشم فک میکنم نشد باشه من یجا خوندم خدا اجازه چنین کاریو نمیده اینام که احضار روح انجام میدن روح نیست جن و ایناست 🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
سفید_یخی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 287 اصلا کار درستی نیست...بعدشم فک میکنم نشد باشه من یجا خوندم خدا اجازه چنین کاریو نمیده اینام که احضار ... یعنی روح خودش نیس؟ ):
خانم_مهندس_سایتم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6789 بقیه گفتن منم بگم؟فیلم کامرانی یادت نیس ماه رمصون چند سال پیش اسم عیلمش یادم رفته بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
سفید_یخی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 287 بقیه گفتن منم بگم؟فیلم کامرانی یادت نیس ماه رمصون چند سال پیش اسم عیلمش یادم رفته اره یادمه ولی نصف و نیمه دیده بودمش