مراببوس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1446 عنوان خدا لعنت کنه صبح زودوووو 432 بازدید | 16 پست خستم دیشب دو خوابیدمای خداحال ندارم فکر اینک تا اخر هفته همین تایم بیدار باید بشم دیوونم میکنه🤧🥴کشورای دیگ ۹ ب بعد شروع میکنن حالا ایران ۷ صبح اونم چی ۶ باید بیدارشی اماده شی و اسنپ بگیری تا برسی بشه ۷🥲🥲🥲🥲 از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل... امروز | 07:40 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 2005 کی گفته کشورای دیگه ۹ به بعد شروع میکنن حالا نه اینکه تو ایران خیلی ملت کار میکنن
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 37362 بخدا من دیشب ۹ خوابیدم الان همین حس رو دارمکلا صبح زود خره.تحت هر شرایطی😐
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 2893 منم دیشب دو خوابیدم الان تو راهم گمونم دیر برسم کاربری دو تا خواهره زبیده و مریم
شام0چی0دارین0000 عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 5830 من ساعت سه و نیم خوابیدم شیش پا شدم پسرمو راهی کنم یه ربع تو کوچه منتظر سرویس بودیم بعد زنگ زدیم گفت یک ساعت تاخیر دارن دوباره برگشتیم رو مبل منتظر نشستیم الان دارم از بی خوابی میمیرم یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
مراببوس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1446 کی گفته کشورای دیگه ۹ به بعد شروع میکنن حالا نه اینکه تو ایران خیلی ملت کار میکنن ساعت ۹ دیگ خبر نداری مگ!والا مثل اسب از ما کار میکشن از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
فرزووونه76سابقم عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 8937 من ۳ و نیم هنوز بیدار بودم۷ هم بیدار شدم برای مدرسه دخترمچشام یه کاسه خونهمتاسفانه بهم بگید براتون حمد بخونم
موجودی_خاص عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 940 من تقریبا از هفت شب دیروز خواب بودم تا نیم ساعت پیش بازم دلم میخواد بخوابم 😩
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 8496 کی گفته کشورای دیگه ۹ به بعد شروع میکنن حالا نه اینکه تو ایران خیلی ملت کار میکنن من جاریم چندساله آلمانه ساعت ۵غروب شام میخورن ۸شب خوابه خوابن میگه ۸شب هیچکی دیگه تو خیابونا نیست انگاری ۴ صبحه ایرانه ساعت ۵-۶صبحم سرحالو پرانرژی هرروز بیدار میشن.....ایران کم تعطیلی داره حالا میگن صبحم دیر بیدار شیم 🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 2005 من جاریم چندساله آلمانه ساعت ۵غروب شام میخورن ۸شب خوابه خوابن میگه ۸شب هیچکی دیگه تو خیابونا نیست ان ... بله منم شنیدم اینو
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 4409 چرا ۹ نرن مدرسه بچه ها و دو برگردن ؟؟؟ سر صبح چی میشه مثلا که تاریک روشن بزنیم بیرون🤕
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 26043 وای منم همیندیشب ۲خوابیدمخواهرم اینا خونمون بودن صبح ساعت ۶نیم بچههاشو راهی مدرسه کرد دیگه سروصدا شد بیدار شدمخودم ساعت ۸نیم کلاس دارم و دارم از خواب میمیرم😖.خوبه ما دانشجوهایی آنلاین کردن برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
مراببوس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1446 من ساعت سه و نیم خوابیدم شیش پا شدم پسرمو راهی کنم یه ربع تو کوچه منتظر سرویس بودیم بعد زنگ زدیم گفت ... بازم بیکاری من اومدم با بچهای مردم سرکله میزنم از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...