2777
2789

خواب دیدم رفتیم لباس عروسرانتخاب کردیم  وقتی اومدیم خونع من پشیمون شدم گفتم نه من اینو نمیخام خیلی محجبه هس لباسه عوضش میکنم مامانم گف بزا روز عقدت بگو یکی دیگ بت بدن همون ک لباس عروس میفروخت ارایشگر هم بود بعد ما رفتیم اونجا ارایشگرع رفته بود بیروت هرچی منتظر میموندیم اصن نیومد من حرص میخوردم ک تایمم دارع تموم میشع ارایشم موندع لباسمم ک هنو انتخاب نکردم با ی استرسی از خواب بیدار شدم تعبیرش چیع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجی بیخیال😐به لباس عروس کمتر فکر کن

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

تنت نکردی که پس مشکلی نیست خوابت بیشتر استرس بوده نترس خیره انشاءالله

چرا خب تن کردم دیدم بم نمیاد تور گذاشتم رو سرم دیدم دوسش ندارم گفتم عوصش میکنم چرا مگه تعبیرش چیع اگ پوشیدع باشم؟

فکر نکررم اصلا 😐

نترس دیگه تو گوگل هم نزن گوگل فقط اوج منفیه😂

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نترس لباس رونپوشیدی که درواقع پسش دادی پس چیزی نمیشه درکل وقتی خوابی میبینی صدقه بده درطول روز ایت ا ...

چرا خب تن کردم دیدم بم نمیاد تور گذاشتم رو سرم دیدم دوسش ندارم گفتم عوصش میکنم چرا مگه تعبیرش چیع اگ پوشیدع باشم؟

چرا خب تن کردم دیدم بم نمیاد تور گذاشتم رو سرم دیدم دوسش ندارم گفتم عوصش میکنم چرا مگه تعبیرش چیع اگ ...

درش آوردی دیگه گفتی عوضش میکنی شما به تعبیر خوبش بگیر دنبالش نگرد و یه صدقه کوچولو بده اگه خیلی نگرانی 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
چرا خب تن کردم دیدم بم نمیاد تور گذاشتم رو سرم دیدم دوسش ندارم گفتم عوصش میکنم چرا مگه تعبیرش چیع اگ ...

خوب این خوبه دیگه پسش دادی ببین انشالله خیره همین من شنیدم عروس شدن توخواب واسه دختر وپسر مجرد خوب نیس ولی شماعروس نشدی