2777
2789
عنوان

اومدم ازمایشگاه واسه ازمایش سلفری

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 46 پست

وای یاد خودمون افتادم پارسال مامانم باردار بود ازمایش اولش ریسک Ntd بالا بود کارمون شده بود گریه و استرس 

ما روستا ایم

رفتن ی شهر دیگه مرکز استان آنومالی اسکن پیشرفته بدن 

نمیدونی چقدررر هممون استرس داشتیم

واقعا درکت میکنم

ولی خداروشکر آبجیم سالمه الانم ۸ ماهشه

مطمعن باش مشکلی نیس و خدا خودش درست میکنه 

ب دلم افتاده بچت سالمه گلم

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ک مجردم از بس پارسال دنبال ازمایشای گوناگون گشتم همشونو بلد بودم بعضیا تو نی نی سایت میگفتن تو از ما ک چند شکم زاییدیم اطلاعاتت بیشتره

از بس استرس داشتم میگشتم

برا منم زده بود ریسک بالا..سلفری هم ندادم الان همون ریسک بالا خوابه ظهرم باید بره مدرسه..اینا اکثرشو ...

اره واقعا راس میگی

ابجی من سالم سالمه پارسال مجبور کردن مامانمو چندیننن بار آزمایشای گرون بده

از چندین نفرم شنیدم

خدارو هزاران بار شکرش وقتی خدا بخواد بشه میشه

فقط یه چیزی دوستانه بهت میگم عبرت بگیری،من تمام بارداریم دراین ازمایشگاها بودم انقدر سونو ازمایش دادم که نپرس،حتی ژنتیکی هم بچه م بررسی شد من خیلی خیلی اذیت شدم کارم هرروز گریه واسترس بود.الهی شکر بچه م سالم دنیا اومد اماااا تمام اون استرس وگریه هامو با خودش آورد،دوسال ونیم اول بیقرار بود هرشب جیغ وگریه دوران نوزادی اانقدر اذیتم کرد حد نداره.حتی الانم بزرگ شده آروم نیست استرس داره بی قراره.حواست باشه آروم باش آزمایشاتو بده اما استرس نداشته باش وفکرای مثبت کنه بزار ضربان قلبت بالا نره و بچه بیقرار نشه چون به دنیا بیاد همه رو برات میاره

برامنم ازمایش و سونوی اولم نرمال و عالی بودداما ازمایش دومم پرخطر بود ولی سونوانومالی اسکنم سالم بود ...

شما اکوی قلب جنین هم رفتید؟

دکترم نوشته ولی انقدر بدنم درد میکنه نمیتونم برم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

عزیزم انشالله که فرزند خوشگلت صحیح و سلامت باشه اصلا نگران نباش عدد ان تی خیلیم خوبه مال من 2,19 بود اصلا هم دکتر برام سلفری ننوشت الان صحیح و سالم کنارم خوابیده😍 تو هم نگران نباش جدیدا دکترا با آزمایشگاه قرداد میبندن الکی می فرستن چون 3 به بالا خطرناکه  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره بابا۱.۸ هیچی نیستبالای ۳ شاید خطرناک باشه اونم شایداین استرس که داری بده برای بچه ت بخند بابا ول ...

موافقم 1.8 خطرناک نیست من سر پسرم 2بود الان کلاس اول هست خدارو شکر صحیح و سالم خیلی هم باهوش اصلا نگران نباش برای من اون موقع فقط اکو قلب جنین انجام شد همین