2777
2789
عنوان

نمیتونه گریه کنه کمک💔

181 بازدید | 10 پست

مادربزرگمو از دست داد دختر خالم و مادربزرگم جونشون به جون هم وصل بوده خلاصه خیلی دختر خالم مادربزرگمو دوست داشت الان دو روزه فوت شده اصلا نمیتونه گریه کنه میخنده میگه من خوبم امروز که داشتیم دفنش میکردیم فقط داد میزد من نمیتونم گریه کنم منو ببرین هی دست میزد به قبر میگفت برای دلت میمیرما من میام من اینجا نمیمونم من میام پیش تو چیکار کنیم گریه نمیکنه دادنمیزنه ما میبینیم داره خفه میشه روانشناسم نمیاد 

خانوم پرستار آینده👩🏻‍⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیارست :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه روضه سوزناک بذارید.فکر مردم به مشکلات و غم های قبلی هم گریه میاره شنیدم یه جا

بخدا گذاشتیم براش

هی بهش میگیم‌ یکم‌خودتو خالی کن میگه منو ول کنین من خوبم 

خانوم پرستار آینده👩🏻‍⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیارست :)

یاد معلم دوران راهنماییم افتادم.

طفلی خواهرش سردرد شدید کرد یهو رگهای مغزش پاره شدن و دختر جوون فوت شد.خیلی باهم جفت بودت دوتا خواهرواسه مراسم ختم و خاکسپاری فقط با اون چشمهای درشت و مشکی نگاه میکرد.شوک شده بود.اصلن نه گریه نه جیغ....هیچی

بعدها سر فوت یکی از بستگان نزدیک همچنین مسله ای برای مادرمم اتفاق افتاد .دکتر بردم پرسیدم.گفت گاهی اوقات بخاطر شوک شدید اتفاق می افته.کار ب کارش نداشته باش.حتی شاید تو ی تایمی ب شدت حواس پرت بشه یا دردهایی ک دارن همه محو بشه.(مادرم قلب درد داشت و قرص میخورد ولی اون تایم میگف هیچ دردی نداره اصلن)دکتر گفت موقتیه....بعد دو سه هفته برمیگرده ب روال

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.