2777
2789
عنوان

چطوری نرم مدرسه

244 بازدید | 19 پست

بچه ها من همیشه کلی غیب دارم از اول راهنمایی امسالم نهمم غیبتمم بخاطر استرس زیاد مدرسه هم گیر نمیده امروز اصلا نمتونم برم مدرسه  کلی درس داشتم پنجشنبه و چهارشنبه بکوب خوندم حتی دیروزم تا ساعت ۸ شب خوندم ولی بازم مونده اونقدری مونده که به خودم بلرزم دارم دیوونه میشم ۵ دقیقه بیشتر هم ندارم چکار کنم خانوادم و بپیچونم؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو امتحانا داره شروع میشه میخوام بمونم برای امتحانات خوب بخونم وقتم نره

چون امروز اکثر بچه ها نمیان چون شب  یلدا بود همه ۴ تا بچه بچه ها به من پی داده بود نریم فردا کلی درس داریم بشینیم واسه اونا بخونیم؟

به جای فرار برو مشاوره روی اضطرابت کار کنه کمتر بشه، والا درس خوندن تو این مملکت آخرش هیچیه الان خیل ...

شاید باور نکنی من استرس اونقدری دارم ۳ بار تا به الان  تو خواب که هی فکر مدرسه بودم استرس زیاد  از حال رفتم جوریکه اصلا فک میکردم بدنم بی حسه

خب دختر خوب چرا از یه متخصص کمک نمی گیری، وضعیتت عادی نیست چون زندگی تو مختل کرده

مامانم نمیبره من ۳ ساله دچار این استرس شدیدم و هزاران بار بخاطر مدرسه خودکشی کردم گریه کردم