2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 74 پست
اون مجددا ازدواج کرد، از زندگیش خبر ندارماره با مردها رابطه داشت خانوادش هم از قبل خبر داشتن ولی آخر ...

پیش خدا روسفید سربلندباشی مهم نیس چ انگی بعد طلاق روت زدن منم مث شما جداشدم اوقدر حرف زشت زننده زدم بهم ک حد نداره وخدامیدونه چقدر بد بود ک حتی شوهرم نزاشتن بیادخاستگاری ازبس بدگویی کردن ولی من روی همرو سیاه کردم وپای شوهرم وتموم بدخلقیاش موندم وثابت کردم چقدر میخامش وفادارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعاچقدر باشخصستی فک میکردم خودمم ک رو این چیزا حساسم منم جاریم ک اینجوری بود میدوونسم خرابه ولی خو ...

نه گلم شاید آقایون باکسی که خیانت کنه مچ بشن چن احساس ندارن ولی ما خانما واقعا نمی تونیم من نمی تونم آبروی طرف وببرم به همسرش بفهمونم ولی نمی تونمم باهاش هم کلام شم حتی موقع دوستی می گم وفادار باشین به طرفتون 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

نه گلم شاید آقایون باکسی که خیانت کنه مچ بشن چن احساس ندارن ولی ما خانما واقعا نمی تونیم من نمی تونم ...

اره من میگم راه خیانت زمانی بسته اس ک زنابهم وفادارباشن افسوس جامعه پرشده از زنای بدذات و مردای تنوع طلب

کاری به خیانت مرد ندارم . نمیگم درسته . درست و غلط اینم ک اسلام صیغه رو برا مرد حلال دونسته ندارم .. ...

یعنی الان منظورت اینه که خیانت زن زشت تر از خیانت مرده؟؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

موردی که من میشناسم شوهرش بهش خیانت نکرده بود. 

شوهرش دکتر بود

طلاقش داد خیلی تحقیرآمیز، مهریه اش رو هم کامل پرت کرد جلوش بچه رو هم گرفت 

گفت حالا برو هرغلطی میخوای بکنی بکن فقط تو زندگی من نباش

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اره دیدم زنه رسما با چند نفر بود  دوتا هم بچه داشت 

بعد که شوهرش فهمید مثل یک سگ از زندگیش انداخت بیرون

ولی از روی بی محبتی و این چیزا نبود زاتش خراب بود

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
اره من میگم راه خیانت زمانی بسته اس ک زنابهم وفادارباشن افسوس جامعه پرشده از زنای بدذات و مردای تنوع ...

می دونی چیه من ۵سال بود که جداشده بودم بهم می گفتن عرضه نداری باکسی دوست شی درواقع عرضه داشتم ولی می ترسیدم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

مگه توجه یه مرد چقدر مهمه که عفت ابروت پاش بزاری بری سراغ یه مرد دیگه اون مردی که عفتت پاش میزای از جنس همسرت بعد یه مدت اونم بهت سرد میشه تو دباره میخوای بری سراغ یکی دیگه این هرزی که میگی سر دراز داره تودامش  نیفت خواهر من

❤️‍🩹 I`m ok