به نیابت از حضرت عباس حضرت نجمه خاتون حضرت نرجس خاتون به نیت سلامتی و ظهور امام زمان و حاجت دل همه تقدیم به حضرت زهرا
اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 🌸
صبح زمستونیتون به خیر🌸🌸🌈
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزم التماس دعا .فاطمه هستم یک مشکل بزرگ دارم که ۸ساله حل نشده بخاطر همین مشکلم الان دارم میرم مساف ...
ان شا الله به حق امام حسین و محسن فاطمه حاجت رواشید
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مرضیه هستم دعا کن ای یو ای کردم مثبت بشه و خدا به حق بی بی دوعالم بهم بچه های سالم و صالح بده
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهرهی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیهای از طرف خداست برای تو آیا آنانی که شب گریه میکنند، میدانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران میشوند؟و آنجاست که خداوند میفرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت میگردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن
لطفا از حضرت زهرا س بخواه برای سلامتی کامل و شِفای عاجل همه بیماران و بیمار ما دعا کننیا فاطر بحق فا ...
ان شا الله به حق ابوالفضل
ممنونم ازتون دعای جبرییل امین توی نت به همین نام هست بزنم؟
اره عزیزم
اینم شنیدم تو نی نی سایت میگفتن موقع مشکل ۷۰ بار میگن یا فارس الحجاز ادرکنی یا اباصالح المهدی ادرکنی، امام زمان به اذن خدا کمکشون میکنه
ان شا الله خدا بهذحق زینب مظطر و فاطمه پاکدامن به حق حسن و حسین شهید و محمد و آل محمد دلتون رو شاد کنه🌈 اظطرارتون رو درمان کنه
اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 🌈