2777
2789
عنوان

اسم بدید میخوام نماز برارحضرت زهرا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 94 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم عجل لولینا فرج وجعلنا من خیر انصاره و اعوانه به نیت سلامتی و شفای همه مریض ها و مادرشوهر

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت شهربانو

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت امام سجاد

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت رباب

اللهم عجل لولیک الفرج به حق شش ماهه حسین 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق رقیه خاتون 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق سکينه خاتون 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق ام کلثوم

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه بنت اسد

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت عبدالعظیم حسنی 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت عبدالمطلب 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت آمنه

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت ابوطالب 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت محسن 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت عقیل

اللهم عجل لولیک الفرج به حق سفیران امام حسین 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق مسلم بن عقیل 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه بنت علی و'صفیه'، 'رقه' و 'ام هانی

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه بنت حسین

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فضه نوبیه

اللهم عجل لولیک الفرج به حق اولاد مسلم

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت عاتکه

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت محسن بن الحسن 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق امام باقر

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه بنت حسن

اللهم عجل لولیک الفرج به حق امام صادق

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت حمیده خاتون 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت نجمه خاتون 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت معصومه 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت شاهچراغ

اللهم عجل لولیک الفرج به حق امام صادق

اللهم عجل لولیک الفرج به حق امام کاظم

اللهم عجل لولیک الفرج به حق ضامن آهو، شاه خراسان امام رضا 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق امام جواد

اللهم عجل لولیک الفرج به حق امام هادی 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق امام حسن عسگری

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت نرجس خاتون 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت حکیمه خاتون

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ان شا الله پرستار کربلا خودش اذن شفا بگیره برا مادرتوناللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 🌈

عزیزم التماس دعا .فاطمه هستم یک مشکل بزرگ دارم که ۸ساله حل نشده بخاطر همین مشکلم الان دارم میرم مسافرت برام دعا کن .انشالله حاجت روا بشی

گلی.  شفای عاجل

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

لیلا هستم ...خیلی خیلی التماس دعا دارم ،انشالله حاجت روا باشی خوشگلم🤲💚

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏

قبول باشه.الناز.مصطفی.صمد.پریوش.علی.زهرا.امیرحسین.ایلیا. دعا کن همیشه سالم وسلامت و سرحال باشیم و به تمام خواسته هامون برسیم ممنونم

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

فاطمه

اگه به خیر و صلاحه خواستگارم دوباره برگرده

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨