2777
2789
عنوان

هرروز بیشتراز پدرم متنفرمیشم

477 بازدید | 35 پست

فقط درد ودله لطفا نگین حرمت داره و مقدسه

بابام یه آدم سمسی به تمام معناست که معتادِوخودخواه وزورگو

داره مادرم وماهارو عذاب میده

پشت مابدمیگه جلودیگران درصورتی که هیچ بدی بهش نکردیم وهمیشه رو پای خودمون بودیم وکارکردیم از نوجوونی درصورتی که بابام پولدارِ

تمام خرج زندگی ودانشگاه وجهیزیه ومراسم و...و...روخودم دادم وهمیشه خودم بودم وخودم اماالان دردم خودم نیستم حتی پول ذره ای برام مهم نیس

فقط از عذاب کشیدن مادرم در عذابم

همیشه درحسرت حس پدرانه بودم وگاهی فکرمیکنم حتی ثانیه ای شده که دوستمون داشته باشه

ازبچگی فقط تحقیروتحقیرو تحقیروفحاشی درصورتی که ماها(بچه ها)هممون به نوبه ی خودمون آدمای موفق وسالمی هستیم

دیگه بریدم وطاقت زجرواشک مادرم روندارم

ومادرم هم بخاطر خواهرکوچکترم که ازدواج نکرده جدانمیشه و...

فقط آه وافسوس

کاش منم پدری داشتم به معنای واقعی پدر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با تک تک‌سلول های بدنم درکت میکنم.مادرمنم‌ بخاطر ما جدا نشده حالاکه ما ازدواج کردیم بخاطر برادرکوچیک ...

چقدبد که درکم میکنی کاش هیچکسی آدمایی مثل مارو درک نمیکرد...باتموم تلاش وکوششم برای زندگی همیشه پراز بغضم وحسرت

واقعا طلاق همیشه هم بد نیست

اصلا بدنیس اما مادربودن خیلی سخته...وقتی بدونی اگه بری توجامعه ی ایران ممکنه به بچت آسیب بزنی میمونی وزجرمیکشی..البته به هیچ وجه این کارو برای هیچ مادری جایزنمیدونم چون بچه هاهم بخاطرمادر عذاب میکشن

چقدبد که درکم میکنی کاش هیچکسی آدمایی مثل مارو درک نمیکرد...باتموم تلاش وکوششم برای زندگی همیشه پراز ...

دقیقا...بابای منم به شدت خسیس..دست بزن داشت همیشه فحش و‌ناسزا زندگی یه روی خوش بهمون نشون نداد..هرکی میگفت بابام‌مهربونه درک نمیکردم حتی الانم‌درک نمیکنم بس که بابام بد بود توخونه باهامون داییمو میدیدیم چقدر خوبه با بچه هاش حسرت میخوردیم

دخترم همه ی زندگیمه 
به خدا یه وقتایی پدر دیگران رو میبینم حسرت میخورم میگم خدایا چرا به من اینجور پدر ندادی

منم همینطور بااینکه دیگه وارد دهه سی زندگیم شدم ولی این حسرت هنوز باهامه...کم نیستن آدمای مثل ما

اوووف پدر منم بدترین ادمه که دیدم واااای از مادر بیچاره ام شوهرم که تا حدودی بابامو شناخت گفت بخدا مامانت جاش تو بهشته که با همچین مردی سر کرده 

خیلیییی ظلم به ما و مادرم کرد الانم که پیر شده بازم داره ظلم میکنه واقعا بدیو درحق هممون تموم کرد فک کن پیر شده اما بدتر شده بدجنس تر خود خواه تر خود محورتر بیچاره مادرم 

بهش میگم ادمای بد همینن حتی تا لحطه مرگشون گناه براخودشون جمع میکنن بخدا ازش حالم بهم میخوره یه عمر زجر داد هممونو بی فکر بی مسثولیت 

بخدا مادرم چقد کار کرد تا هشت تا بچه رو بزرگ کرد اما بابام یه تن پرور بود خدا ازش نگذره به خاطر زجر هایی که به مادرم داد تورو خدا دعا کنین که تاوان بدی هاشو ببینه