2777
2789
مارمولک افتاده. اره دعا و طلسم داری. طلسمت کردن که جدا بشین‌. قرآن زیاد بخون، بعضی ذکرها رو بخون. دو ...

جدا شدیم ولی من شمع تراپی کردم خودم برگشتیم ی سوره هم خوندم با گریه دعا کردم

ایشالا ولی از نظر احساسی خیلی بی تابم اینام انگشت زدم ببینم دعا بگیرم برا رفع سنگینی ازدواج خوبه؟ کد ...

تصویر مسجد یا امامزاده افتاده که بالاش یه خبر خوب هست. برو امامزاده ی شهر تون، دعا بخون اونجا و چند رکعت نماز بخون، انشاالله اون کمکت می‌کنه. پول به دعانویس نده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی رابطتون بحث یا قهر و آشتی زیاد دارین؟

بحث داشتیم اره 

بعد برای بار دوم بهم برگشتیم کسی ک سرکتاب باز کرده گفته ک این پسره (منو دوست داره) ولی ی دختری دعا زده(حدس شدیدم دخترعمشه)

حتی گفته پسره خیلی دوسش داشته ک برگشته

ایشالا ولی از نظر احساسی خیلی بی تابم اینام انگشت زدم ببینم دعا بگیرم برا رفع سنگینی ازدواج خوبه؟ کد ...

چند نفر دورهم جمع میشین و درمورد ازدواجت صحبت میکنین. توی روشنایی افتاده. انشاالله خیره.

بحث داشتیم اره بعد برای بار دوم بهم برگشتیم کسی ک سرکتاب باز کرده گفته ک این پسره (منو دوست داره) ول ...

پسره هم یکم خورده شیشه داره 

خیلی رابطتونو پابلیک نکرده شاید از هر ۱۰ نفری که بشناسنش یه نفر بدونه توی رابطه عست

جدا شدیم ولی من شمع تراپی کردم خودم برگشتیم ی سوره هم خوندم با گریه دعا کردم

عزیزم دعاهات مستجاب میشن. امامزاده افتاده برات که بالای امامزاده یه نقطه هست.یعنی خبر خوب و حاجتتو میگیری

پسره هم یکم خورده شیشه داره خیلی رابطتونو پابلیک نکرده شاید از هر ۱۰ نفری که بشناسنش یه نفر بدونه تو ...

خیلیییی دقیق میگین دیقا همینجوره‌و‌همین اذیتم میکنه خیلی 

یدوره خیلی پابلیک بود الان اصلا

خیلیییی دقیق میگین دیقا همینجوره‌و‌همین اذیتم میکنه خیلی یدوره خیلی پابلیک بود الان اصلا

و پسره خیلی آدم متعهد و مسئولیت پذیری نیست  

نمیگم آدم بدیه ها 

ولی هنوز به اون بلوغ فکری نرسیده 

خیلی فرقی بین پسر تا مرد 

ایشون هنوز به مرحله مرد شدن نرسیده 😅

زمانی میشه بهش گفت مرد که پارتنرش اولویت اول زندگیش باشع 

الان اولویت صد درصدی زندگیش نیستی چون دنبال خوشگذرونیه(خیانت نمیکنه ها با دخترای دیگه هم کاری نداره )

و پسره خیلی آدم متعهد و مسئولیت پذیری نیست نمیگم آدم بدیه ها ولی هنوز به اون بلوغ فکری نرسیده خیلی ...

ببین این خیلییییی کرد بود خیلی ادم حستبی ولی دعا میگن دو شخصیتیش کرده خودمم حس میکنم 

تو تاپیک هامم درسته بارها اشاره کردم حماقتای عجیبی میکنه

واقعا ازدواج داریم؟😍دعا چی میشه یا دختر عمش!؟

برای مقابله با چیزای شیطانی(طلسم)، باید به وسیله معنویات باهاشون مقابله کنی.مثل نماز خوندن، ارتباط با درون خودت و ارتباط با خدا. نماز خوندن توی امامزاده. صدقه دادن. به یه فقیر نون بخری بدی. شب یلدا بود امشب، نذر کن مثلا یکی از بسته های شکلات که بازشون نکردی، توی چهارراه بده به یه فقیر. یا نذر نمک کن. بگو اگه این مشکلم حل بشه، ده بسته نمک نذر میدم. اینجوری رفع میشه. و همین الان پاشو یه ذره نمک بریز چهارگوشه اتاقت و چهارگوشه خونتون. خیلی کم که دیده نشه 

ببین این خیلییییی کرد بود خیلی ادم حستبی ولی دعا میگن دو شخصیتیش کرده خودمم حس میکنم تو تاپیک هامم د ...

نمیدونم دیگه عزیزم 

من تا اینجا رو تونستم تفسیر کنم برات 

انشالله که هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد